Защо да удължаваме косата си?

zashto-da-udalzhavame-kosata-si Друго

В последните години жените използват и признават, че използват удължения доста по-често, отколкото преди десетина години. Дори знаменитостите споделят без притеснения, че притежават и прибягват до помощта на допълнителна коса, за да допълват и завършат своя външен вид.

Мечтали ли сте някога за дълга, плътна, обемна коса? Сигурни сме, че почти всяка жена е желала това в някакъв етап от живота си. Обикновено женската коса често достига някаква дължина и като че ли спира да расте или расте, но има тънки краища, които много дразнят и притесняват всички ни. А ако искате да изглеждате по друг начин, да преборите този комплекс или имате някакво предстоящо събитие, което е важно за вас, най-лесният и бърз начин е да използвате удължения, допълнителна коса. Тя ще даде дължина и обем на косата ви само за време от няколко минути.

Съжалявали ли сте някога, че сте подстригали косата си? Често се случва на всички ни. Тогава обикновено ставаме нетърпеливи и не искаме да чакаме косата ни да порастне отново, имайки предвид, че това ще отнеме няколо години. Искате да вържете косата си на опашка, да я сплетете в плитка или да си направите кок, но не можете, защото ви липсва дължина. Тогава отново удълженията могат да решат вашия проблем.

Искали ли сте някога да изпробвате различен стайлинг или различен цвят на косата, например да имате светли крайчета, кичури, балеаж? Когато жената преживява промени в живота си, тя обикновено променя вида или цвета на косата си. Това се обяснява обикновено със стремежа ни да трансформираме негативните емоции в позитивни такива или с нуждата ни да отбележим по някакъв начин определено събитие в живота ни. Но отново най-лесният и бърз начин е да използваме допълнителна коса и то без да караме собствената ни коса да страда.

Ядосвали ли сте се някога на дългата си, но тънка коса? Не искате да я подстрижете, харесвате дължината, но нямате необходимата плътност и обем, които биха ви помогнали да постигнете желаното. Ако носите удължения, ще можете да стилизирате косата си по различни начини, да носите шапки или аксесоари за коса.

ИНВЕСТИРАЙТЕ В КОСАТА СИ!!!

Единственото нещо, което трябва да направите е да инвестирате в качествена, естествена, човешка коса, която ще бъде с вас години. Тази коса не трябва да се оплита, да се скубе, да създава някакви проблеми или да изглежда евтино и гротескно. Нашата LADIES’ POINT коса е точният ви избор! Повече за това може да прочетете тук, в секцията ЗА НАШАТА КОСА (и тук да има директен линк към тази секция).

ПРЕДИМСТВАТА ДА НОСИТЕ УДЪЛЖЕНИЯ:

 • добавят дължина
 • добавят обем
 • дават възможност за експериментиране с цветовете
 • променят външния вид моментално
 • използването на правилният метод за удължаване ще предпази собствената ви коса
 • качествената коса ще се слее без разлика с вашата собствена коса
 • правилният метод за удължаване и качествената коса, разпределена по ефикасен начин са гаранция, че никой няма да предположи, че носите удължения

КАКВИ МОГАТ ДА СА НЕДОСТАТЪЦИТЕ ПРИ НОСЕНЕТО НА УДЪЛЖЕНИЯ:

 • необходимо е да похарчите определена сума пари, но може да считате това за инвестиция
 • необходимо е и да изберете правилният метод за удължаване, но тук ние сме насреща, за да ви помогнем и консултираме (тук, в нашия блог, може да прочетете повече за метода, който използваме – поставяне с нано силиконови капси)
 • необходимо ще ви бъде и повече време, за да се грижите за косата си – да я миете, стилизирате, поддържате, но с нашата LADIES’ POINT коса можете да правите това и сами, вкъщи, без да се притеснявате и използвате всевъзможни продукти – достатъчни са тези, които използвате и за собствената си коса (тук, в нашия блог, може да прочетете повече за това как да се грижите за косата си)
 • възможно е носенето на допълнителна коса да ви е малко странно и непривично в началото, но запомнете – който веднъж е удължил косата си, става наистина пристрастен:)

ИНВЕСТИРАЙТЕ В КОСАТА СИ!!!

АКО ВЕДНЪЖ УСЕТИТЕ СВОБОДАТА ДА НОСИТЕ УДЪЛЖЕНИЯ, НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ НИКОГА!!! ДОРИ И С ПРЕКЪСВАНИЯ ВИНАГИ ЩЕ СЕ ВРЪЩАТЕ КЪМ ТОВА!!!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment