Зали за конференции и презентации под наем

Когато настъпи моментът да проведете конгрес, коктейл, международен симпозиум, бизнес среща или друго, изборът ви на зала с добра локация би бил решаващ. Опитният персонал и конферентното оборудване ще ви подпомогнат да осигурите хубавото прекарване на вашите гости по време на семинара, конференцията или концертът.

Държейки частен бизнес или работейки в държавния сектор и в двата случая знаете от колко голяма важност са провеждането на бизнес срещи и презентации пред вашия екип. В нашите зали можете да проведете бизнес среща за малката фирма както и международен симпозиум на световно ниво. Присъствието на хора от цял свят, обаче би превърнало организацията в по-трудна задача.

Още от самото начало ще се сблъскате с много пречки, пренебрегването на някои от тях обаче ще коста хубавото прекарване на вашите гости. Една от тези пречки е изборът на съответната конгресна зала, която да е удобно разположената и лесно достъпна. Специално внимание обърнете също и на напитките и храните, които ще сервирате. Последно, но не и по важност е конферентното оборудване и технически персонал, който ще ви асистират по време на събитието.

Това, което можем да ви предложим от ФНТС са – зала за концерти, конферентни зали, мултимедийни зали, зала за конгрес, зала за курс, зали за презентация, зала за партита, зала за семинар и други. Тези зали ще са на ваше разположение за няколко часа или дори цял ден, удобната им локация в центъра ще остави добро впечатление на гостите ви.

Както споменахме по рано, изборът на зала за провеждане на събитието е от изключителна важност, правилният избор ще ви е необходим за да протече организационният процес по-лесно. От наша страна ще имате осигурен технически персонал готов във всеки момент. Така ще ви остане време да обмените идеи и да поговорите с гостите ви. Взимайки под внимание посочените причини, ако искате презентацията, бизнес срещата ви да е успешна, не се колебайте и елате при нас. Обученият персонал и техническото ни оборудване ще са на ваше разположение през цялото време.

От Федерацията на научно-техническите съюзи в гр. София, ви предлагаме зали за провеждане на бизнес срещи, презентации, симпозиуми, конгреси, конференции и коктейли. Залите под наем с наистина достъпни цени и идеални условия за провеждането на вашето мероприятие. Размерите на залите варират от 40м2 до 200м2, а местата са между 20 и 300.

Най-важното е, че залите се намират в топ центъра – на улица Г. С. Раковски 108 където има спирки на трамваи и тролеи в близост, също така минават и маршрутки. Залите са удобни защото могат да бъдат конфигурирани по различни начини, за дневни и нощни мероприятия. Хотелите в близост ще предложат удобството, което вашите гости заслужават. Не на последно място разполагам с кът за кафе паузи, платен паркинг и собствена тоалетна.

Предлагаме ви висококачествено оборудване и топ услуги свързани с конферентните мероприятия: мултимедиен проектор, система за конференции, дискусионна система,бяла дъска за писане, техническо лице, гардероб и др. Ако имате нужда от нещо допълнително, желателно е да направите предварителна заявка.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment