За парфюмите „слезли” от световния моден подиум или т.нар. маркови парфюми

Днес думата ни е за парфюмите „слезли” от световния моден подиум или т.нар. маркови парфюми. Плод на усилията на „имена” в модната индустрия, разработени от световните парфюмерийни гиганти, наложили се в световен мащаб, марковите парфюми са с уникален и неповторим аромат. Та нали в това се състои и семантиката на думата „марков” – познат, търсен, оригинален.

Защо марковите парфюми са толкова търсени и предпочитани пред своите по – скромни и по – малко познати събратя? Дали да използваш маркови парфюми е въпрос на имидж и социален статус или пък това е така, защото те са доказали своите качества и дълготрайност на аромата? Тук познавачите ще потвърдят, че дълготрайността на марковите парфюми е доказана и обикновено е не по-малко от двадесет и четири часа (все пак точната продължителност зависи от биохимията на конкретния човек). Верният отговор е някъде по средата. Но пък е безспорен фактът, че марковите парфюми са много търсени и у нас, въпреки значително по- ниския ни стандарт на живот в сравнение с останалите европейски страни.

Веднъж убедили се в предимствата на марковите парфюми, често възниква въпроса от къде можем да си ги купим и да бъдем сигурни, че те са оригинални? Подобни въпроси се срещат в много от българските форуми. А истината е, че не всеки има възможността да пътува до западно европейска страна, за да си набави желаните оригинални маркови парфюми. С навлизането масово на китайски копия на продукти от дрехи през парфюми до местни хранителни продукти, всеки от нас е скептичен по отношение на предлаганите в търговската мрежа и онлайн продукти.

Тук искам да предложа на вниманието ви един сравнително нов виртуален магазин за продажба на оригинални маркови парфюми www.parfiumbg.com. В него ще намерите всичко от А до Я в буквалния смисъл на думата. Тук предлаганите маркови парфюми са подредени в каталог по азбучен ред. Ще останете приятно изненадани от изчистения дизайн на сайта, а аз страшно учудена, ако не намерите в него търсения от вас парфюм.

Подробната информация, с която е „гарниран” всеки от предлаганите маркови парфюми ще улесни избора ви. И ако преди сте се чудели по какъв начин да се сдобиете с лъскаво, сто процента оригинално флаконче на рекламиран (или пък препоръчан ви от приятел) парфюм, днес ви предлагам да го направите бързо и лесно през сайта на www.parfiumbg.com. Пазарувайки от там ще спестите не само време, но и пари, защото отстъпките (за които също има съвсем логично обяснение) са направо невероятни. Ако си купите повече парфюми ще получите и подарък. Отстъпките и промоциите проверете сами.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment