За какви автомобили са най-подходящи моторни масла GM?

масла GM
масла GM

Моторни масла GM се употребяват за първоначално зареждане на всички автомобили в заводите на OPEL и Chevrolet, както и за последваща продажба чрез международни разпространители по цял свят. Новото поколение моторни масла GM TECH осигуряват оптимална производителност на двигателя и при най-натоварени режими на работа.

Ангажирани с постоянни изследвания и развитие, инженерите от GM осигуриха възможно най-добрите масла за двигателите на OPEL и Chevrolet. По-важното е, че продуктите от новата серия са проектирани да работят с най-голяма ефективност при всякакви атмосферни условия. Тествани и одобрени от най-строгите институции в САЩ и Европа, като например API, ACEA и dexos ™, моторни масла GM TECH са с доказани качества и покриват и най-взискателните критерии. Те са изключително устойчиви на висока температура и са най-ефективни в състояние за минимизиране на износването и запазване на мотора. Добавените агенти също подпомагат за почистване на двигателя и намаляване на горивните изпарения и утайката.

Използвайте моторни масла GM TECH за по-чисти и по-мощни двигатели, като спазвате експлоатационния им срок. Официалният списък на марката включва както продукти със спецификация dexos 1 ™, които са специално създадени да отговорят на нуждите на бензинови двигатели, така и dexos 2 ™, разработени за особеностите на дизелови двигатели. Моторните масла от този тип са препоръчителният избор за използване в европейските бензинови и дизелови двигатели.

Препоръчителните масла за бензинови мотори са: GM TECH 10W-30, GM TECH 5W-40 и GM TECH dexos 1 5W-30. А за дизеловите двигатели са: GM TECH Diesel 10W-40, GM TECH SSS Diesel 5W-40 и GM TECH Diesel dexos 2 5W-30. Новата серия моторни масла от GM предлагат оптимална защита от износване, като осигуряват отлична работа на мотора. Освен това тези иновативни продукти на прочутата марка гарантират минимални изпарения, отлично почистване на двигателя, по-голям експлоатационен период и по-добри динамични характеристики за всички двигатели на OPEL и Chevrolet.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment