За годеницата пръстен от Сваровски

Годежен пръстен
Годежен пръстен

За бижута Сваровски можем да си говорим много. Темата за бижута е предпочитана от голяма част от жените, седнали на по чаша кафе или тръгнали на обичайна обиколка из магазините. Какво друго обичат жените? Подаръци, естествено. Особено ако е от любимия човек. В различните етапи на връзката и подаръците са различни. Обеци, колие, гривна докато стигнем и до заветния пръстен. Този подарък е изключително ценен, тъй като пръстенът символизира единство, цялост и вечност. Той е онзи знак, който говори за връзка, съюз или даден обет. В християнството пръстенът символизира не само брака, но и духовните задължения. Символиката на пръстена идва от античността. Не е задължително пръстенът да бъде от благороден метал, да бъде скъп или наследствен, за да носи своето значение. За годежен пръстен е прието той да бъде с инкрустиран диамант. Колко хора, обаче, биха могли да си позволят това скъпо, макар и безценно красиво, бижу. Решение са открили дизайнерите бижутери на Сваровски. А може би още самият Сваровски, изобретявайки технологията, с която превръща достъпното за всеки стъкло в уникална имитация на диамант. Годежният пръстен с камък Сваровски е наистина добро решение, достъпно като цена, красиво, прецизно изработено, с качество, неотстъпващо по нищо на всеки скъп пръстен. Дали ще бъде със сребърно или златно покритие, или от стомана зависи единствено от индивидуалните предпочитания. А блясъкът ще омае и най-взискателната дама.

халки с камъни
халки с камъни

Друг вид много популярни годежни пръстени са златните халки с малки, скъпоценни камъчета. Символиката се засилва, ако от вътрешната страна е изографисано специално послание, изразяващо любовта и почитта към човека, който го носи. И тъй като пръстенът е уникален, не заради скъпият материал, от който е изработен, а заради чувствата с които е подарен, отново идеалният избор е бижуто от Сваровски. Дизайнерските решения на Сваровски са ненадминати и при бижута с по-малки по размер елементи. Също толкова изискани, красиви и блестящи. Веднъж поставен на безименния пръст на избраницата ви, той ще напомня цял живот за принадлежността ви един към друг. По традиция пръстенът е най-ценното бижу, което се предава на поколенията. Най-голяма сила носят пръстените, които се предават в семейството.  Пръстен, наследен от майката се счита за мощен и щастлив талисман. Този пръстени не бива да се дават в чужди ръце, защото губят силата си.

При избор на пръстен с камъни Сваровски за подарък на своята любима, е важно да изберете подходящото за вас бижу от цялото това многообразие, както и да знаете точния размер.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment