Хотелите в София подходящи ли са за бизнес срещи

София е столицата на България и градът с най-много жители. Като всеки голям град тя предлага много печеливши бизнес възможности за хората желаещи да инвестират и също така предлага голям брой квалифицирана работна ръка.

Но хотелите в София подготвени ли са за редицата предизвикателства, които поставя бизнесът пред тях? На хората занимаващи се с бизнес при отсядане в хотел често са свикнали и изискват:
– хотелът да не прави компромис с чистотата, т.е. всичко да е чисто до блясък;
– стаите да са широки, удобни и спалното бельо да се сменя с чисто всеки ден;
– помещенията да са климатизирани, с телевизия, самостоятелен санитарен възел и интернет;
– рецепцията да работи 24 часа и да предлага услуги като безплатно повикване на такси, записване на час за фризьор, резервация в ресторант и др.;
– персоналът да говори езика на гостите;
– разположението на хотела да улеснява госта;
– на разположение за организиране на бизнес срещи и мероприятия да има модерна, технически оборудвана конферентна зала, която да може да се наеме.

По-горе изброените изисквания са най-важните, на които трябва да отговаря един хотел от София, за да се радва на посещения от бизнес туристи. Разбира се, те са най-важните и може да има още редица екстри, които правят един хотел по предпочитан от друг? Подготвени ли са според теб хотелите в София за изискванията на бизнеса?

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment