Хотел Екстрийм, Пампорово с нови екстри през 2015 година

През 2015 година Пампорово се превърна в един от най-посещаваните ски курорти в България. Наплива на туристи от България и съседните ни държави накара всички хотели в Пампорово да се придържат към голямото търсене и да предоставят на турситите възможно най-добро качество на услугата.

Хотел Екстрийм не изостана от тенденциите и въведе нови екстри, които остават без конкуренция в курорта. През 2015 година в хотела вече има целодневна детска анимация, както и уникална по рода си детска ски градина. Ски градината за деца е нововъведение за хотелите в Пампорово и предлага целодневна грижа за малчуганите, както и занимателни ски уроци на специално определена за това писта на плац Студенец.

Новата услуга, която предлага Хотел Екстрийм, Пампорово е отговор на многото запитвания на нашите дългогодишни клиенти. Целодневната грижа за децата разтоварва тази отговорност от родителите им и те спокойно могат да се наслаждават на уникалните ски писти в курорта. Като допълнение ски градината учи сладурите на основните неща в ски спорта и създава у тях любов към зимните спортове. Любов, която в последствие се доразвива и те се превръщат в любители на ските. Цените за тази екстра са изключително приемливи предвид ценовото равнище на курорта и на всички хотели в Пампорово. Цените започват от 56 лв. на ден с включени екипировка, обяд и уроци по ски. В цената влиза и транспорта от и до пистата, както и занималня за децата след уроците до края на ски деня, така че да не се ангажират родителите им излишно.

Друга екстра, която Хотел Екстрийм въведе през новата 2015 година е нашата ЕКО инициатива, която има за цел да ангажира и Вас – нашите гости в опазването на околната среда и природата. Разбира се, ние като лично ангацирани в инициативата ще възнаградим всеки от вас, който заяви участие в Extreme Green с ваучери за използване на безплатни услуги в хотела. Накратко, всеки който се откаже от подмяна на бельото и камериерско обслужване ще получи ваучер за всеки един от дните, който може да използва в търговските обекти в хотела. По този начин целим да разпространим инициативата ни и да ангажираме всички наши гости да вземат участие и по този начин да се опитаме да допринесем поне малко за опазването на околоната среда и намаляването на използването на вредни препарати!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment