Възраждаща се мода или …?

евтини бижута в онлайн бижутерия bijuzone.com - зоната за бижута

Помните ли времето, когато всеки от нас ползваше часовник? Отмина ли това време? С навлизането на мобилните апарати все повече хора забравиха за носенето на часовници. Те замениха носенето на часовници и започнаха да използват мобилния си апарат за да разберат колко е часа, а като аксесоари започнаха да носят различни бижута. Та защо да дават пари за часовници като може да ползват часовника на телефона си и бижута от някоя бижутерия?! Но забравиха ли хората за своите ръчните часовници?

Твърдо можем да кажем не!

С напредването на технологиите почна да се говори за смарт-часовник. Скоро гиганта Самсунг анонсира, че подготвя първия по рода си смарт-часовник, който ще притежава същите характеристики като смартфон, но ще го ползваме/носим на ръцете си. Има смесени коментари и мнения затова дали тази иновация,това ново въведение ще бъде  успешно наложено на пазара, ще има ли интерес към него, ще бъде ли доходоносно и рентабилно, но защо не?

Въпреки, че доста хора забравиха какво е да се носи часовник, все пак има такива, които продължават да ги ползват. Има хора, които са склонни да платят много пари за да имат златен часовник, часовник с диаманти или просто обикновен часовник, който да пасва на стила и дрехите ни.

Предлагането на часовници днес е изключително разнообразно. Има часовници със различна големина и форма. Има всякакви верижки – били те кожени, метални, силиконови, гумени и т.н. Цветовата гама също е богата.

С развитието на интернет се засилва и онлайн търговията. В интернет можем да намерим какъвто часовник искаме и то на добри пари. Можем да намерим както ръчни часовници, така и часовници-пръстени, часовници-колиета и др.

Така че категорично можем да заявим – не е отминала модата на часовниците и едва ли скоро това ще стане. С развитието на търговията и технологиите можем да очакваме още по-интересни и иновативни идеи как да изглеждат нашите часовници. . Часовниците са универсални аксесоари, който освен функцията на накит имат и своята практичност и приложимост.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment