Vitaminee професионална козметика за лице от Jean d’Arcel cosmetique – еликсирът на младостта

Има ли жена, която да не иска и да не се стреми да изглежда винаги ослепително? Ще се съгласите с мен, че не само жените, но и мъжете държат на визията си и тя е от първостепенна важност за всеки човек. Точно за това все повече жени прибягват до употребата на разнообразни разкрасителни продукти, с помощта, на които да поддържат и засилват красотата си. За да се избегне появата на първите бръчки е желателно кожата да бъде подхранена с професионална козметика за лице богата на витамини.

Еликсирът на младостта се крие в активните съставки на серията Vitaminee на Jean d’Arcel cosmetique. Професионалните разкрасителни продукти предоставят най-комплексна и качествена защита.

Vitaminee професионална козметика за лице от Jean d'Arcel cosmetique - елексирът на младостта

 

Витамините, които се ползват като активна съставка в много козметични продукти са следните:

  • Няма как да не започнем с витамин С, които е от изключително значение за нашия организъм. Той е отговорен за синтеза на колагена, които от своя страна прави кожата изгладена и еластична. Нека не забравяме, че витамин С има противоалергично, противовъзпалително и възстановяващо действие.
  • Най-често срещан в различни серии професионална козметика с антиоксидантно действие е витамини Е. Също като витамин С, той предава на кожата гъвкавост и съхранява колагеновите тъкани непокътнати. Именно заради тези му качества той е незаместима съставка за всеки един крем.
  • Благодарение на витамин А се подсилва растежа на епителните клетки. Наричат го още ретинова киселина. Понижава образуването на мастна секреция, с която се хранят бактериите. Именно за това е често срещана съставка в кремовете, които се използват за премахването на бактериално акне.
  • За подобряването на тонуса и структурата на клетки се използва витамин Б. Той активизират развитието им, коригират метаболизма им и подтикват нарастването им. Поради тази причина намира широко приложение в производството на различни видове професионална козметика за лице.
  • Друг витамин с полезно действие върху кожата е Витамин Н. Той е изключително необходим е на хора, имащи проблеми с блед цвят на кожата на лице, склонност към напукване на устните, трошливи нокти, както и при много честото появяване на пъпки и петна по цялата кожата. Можете да си го набавите от бадеми, гъби, соя, спанак, орехи и други или от продукти приготвени с екстракт от посочените.

Vitaminee е специална серия професионална козметика на Jean d’Arcel cosmetique, която Ви предлага сигурна защита и дълготрайна хидратация за Вашата кожа.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment