Висококачествени мебели на добри цени

Мебели Валдом – гаранция за качествени мебели на добри и съобразени с родния стандарт цени.

Ако сте в период на закупуване на нови мебели, то без съмнение трябва да разгледате мебели Валдом с официална страница https://mebelivaldom.bg/.

Представяме на Вашето внимание 5 причини, поради които да изберете именно тази компания, при изборът си на мебели:

Причина номер 1 – богатото разнообразие от продукти, мебели и аксесоари. Още щом посетите сайта можете да се уверите, че уеб каталогът е доста добре структуриран, подробен е, съпътсван е с изображения, което дава правото да видите подробности относно новозакупените мебели.

Причина номер 2 – цените, които са съобразени с традиционното българско семейство, т.е. не са нито скъпи, нито евтини, но са на средно ниво, достъпни за средностатистическо семейство.

Причина номер 3 – безплатната доставка. Всички знаем, че мебелите са обемни, тежки, което ги прави скъпи за разнос. Е, компанията предлага безплатна доставка, което е още един плюс. Важно е да кажем, че безплатната доставка  важи за клиенти, поръчали продукти на стойност над 1000 лева., т.е. прочетете условията за ползване за по-подробна информация.

Причина номер 4 – качествените материали, от които мебелите са изработени. Именно и качеството прави така, че дългогодишно да могат да се използват мебелите от Валдом, т.е. продуктите са висококачествени, гарантиращи дълъг експлоатационен цикъл.

Причина номер 5 – възможността да закупите мебелите на изплащане, при това на изгодни условия. Компанията работи с няколко финансови иституции, което прави така, че лесно и бързо може да се договори лизинг, чрез който да се заплати стоката, която желаете за Вашият нов дом.

Ако вече сте решили твърдо да поръчате от  мебели Валдом, то Ви оставяме и данни за обратна връзка, чрез които лесно и бързо да потърсите съдействие от консултант:

За поръчки:

от 09:00 до 19:00 часа

GSM: 0884 800 806, 0884 877 855

Електронната поща, на която можете да пращате запитвания, предложения и идеи е valdom@abv.bg

В обобщение на написаното до този момент можем да заявим, че в България фирми, предлагащи мебели  не липсват, което прави конкуренцията на високо ниво. Именно и това е причината за това, качеството и коректността също да са на високо ниво.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment