Високите токчета и защо ги обичаме?

Обожаваме начина, по който обувките на висок ток издължават крака ни, как идеално допълват вечерен тоалет или вмъкват стилен акцент в ежедневието. Минавайки покрай витрина на магазин за обувки, красивите токове винаги впечатляват с изящество си. Но как да ги носим и заедно с това да се чувстваме удобно?

Точен размер на обувките

Правилно подбраният размер е от ключово значение за комфорта при ходене. Освен на дължина, обувката трябва да пасва и на ширина. Съобразете според ширината на ходилото си какъв тип обувка да изберете – по-заострена или с по-заоблен връх. И двата варианта са елегантни и красиви.

Извивка на ходилото

Ако не сте свикнали с висок ток, започнете с модел, чиято извивка е по-плавна и приляга по крака, за имате добра опора на цялото ходило.

Обувки на широк ток

Много дами предпочитат обувки на широк ток, защото чувстват повече стабилност при стъпване.

Обувки на платформа

Разгледайте моделите, които имат добавена платформа в предната част. Тя приспада от височината на тока и по този начин допринася за повече стабилност и комфорт при носене. Обувките на платформа са актуални и през новия сезон, затова дерзайте!

Правилна стойка и походка

Красивата походка, която създава усещане за лекота и непринуденост, е тайната за красота на уверените дами. Ако не сте свикнали с висок ток, обувaйте обувките вкъщи, раздвижете ги и се научете да стъпвате стабилно.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment