Видеонаблюдение за Учебни заведения

Онлайн магазини

Образователните институции предоставят на младите хора инструментите за процъфтяване в днешния свят. А поддържането на безопасността на учениците и персонала в образователна среда става все по-важно. Въпреки това инсталациите за сигурност в кампуса все още са изправени пред много предизвикателства. Системните интегратори имат огромна задача при внедряването на нова система – жонглиране на различни предизвикателства на сайта, интегриране на нови и съществуващи видеонаблюдение за учебни заведения, нужди на студенти и персонал и разбира се, бюджет.

И тук се появява Hik. Hik предлага пълна гама от избрани функции, които отговарят на множество нужди – за детски градини, за начални училища, за университети. Имаме всичко.

Предимства на Видеонаблюдение за Учебни заведения

Цялостна защита

  • Осигурява безопасност в кампуса с три слоя защита, покриващи училищните врати, пътищата на кампуса и входовете на сградите;
  • Гарантира безопасността на учениците до и от училище с нашето решение за безопасен автобус.

Централизирано управление

  1. Една система за всички сценарии, улесняваща управлението;
  2. Решение на едно гише, включващо модули за аларма, търсене, позициониране и анализ.

Лесна интеграция

  • Лесно се интегрира с външна информационна система или други системи на трети страни;
  • Допринася за по-единна образователна екосистема.

За да прочетете още интересни статии за Видеонаблюдение, можете да посетите нашата Блог страница. За отзиви от наши клиенти, можете да разгледате Facebook страницата на HIK.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment