Вдъхновяващи подови настилки

June 13, 2020 | Автор: | Публикувано в Дом и семейство

Тенденции за подови настилки, които ще ви вдъхновят


Когато започнете да мислите за обзавеждането на новия си дом, разгледайте тази статия. Вярваме, че ще Ви бъде от полза.

Ако в детайли разгледате съветите ни, то вие със сигурност ще намерите подови настилки, които ще отговарят на вашия стил и бюджет.

Ето и някои от предпочитаните, които са актуални към този момент:
Матови покрития и маслени нюанси

Матовите подови настилки ви придават европейска елегантност с красив маслен вид, който издържа на износване и намалява нуждата от специфична поддръжка. Ниското гланцово покритие на матовата настилка е идеално за семейства, тъй като крие малки драскотини, прах и мръсотия. Устойчив тип настилка и дълги години би Ви могла да се ползва.

Желанието за изработка на Стария свят отново оглавява нашия списък. Затруднените подове са се превърнали в една от водещите тенденции за подови настилки през тази година и обхващат дизайнерски техники като четка с тел, ръчна обработка на ръцете и френски кръвоизливи и се предлагат в различни стилове и петна. Всяка от тези техники придава на пода ви дамски чар от Стария свят.
Сивото отново е актулано.

Сивото внася чиста и занижена елегантност във вашия нов дом, защото допълва декора на вашия дом, вместо да се разсейва от него. Можете да намерите сиви подови настилки в различни тонове и стилове, включително изветрени твърди дървета, бамбук, ламинат с висок блясък и нисък блясък. Някои от любимите ни сиви настилки са покритията с оловяването.
Бонкери за бамбук
Смел ход за подова настилка, която е толкова уникална, колкото и вие, опитайте екзотична твърда дървесина. Онлайн се предлага богато разнообразие от подови настилки от типа екзотични твърди дървета с богати цветове, зашеметяващи текстури и поразителни тонове, които да дадат на всяка стая перфектен удар. Когато са сдвоени с невероятен интериорен дизайн, тези подови настилки ще пренесат дома ви от обикновеното до необикновеното.

През последните няколко години бамбукът набира популярност в подовите настилки заради своите екологични качества и издръжлива природа. Бамбукът е два пъти по-издръжлив от дъба, което го прави популярен избор на подови настилки за зони с голям трафик на вашия дом. Точно като твърдо дърво, можете да намерите бамбук в много различни облицовки от светли и естествени до по-тъмни покрития, които ще придадат на вашия дом по-модерен обрат.

Финални думи. Няма как да не забравим, че мебелите във Вашият дом трябва да бъдат съчетани с подовата настилка. Затова е важно да помислите за цялостната визия, преди да преминете към самото обзавеждане.