В кои цветове сияят златистите коси на блондинките?

Колко важно е да се съобразим с цвета на косата си при решението „Какво да облека”? Отговорът е – много е важно. Цветът на косата определят кои палитри са подходящи за нашия стил и визия и кои нюанси трябва да избягваме. Дамите с руси коси имат голям избор от цветове, с които ще изглеждат по-впечатляващо от всякога. Нюансите на русата коса имат значение при избора на гамата от цветове за дрехите и аксесоарите. Блондинките биват два основни типа: топло руса коса и студено руса  коса (най-светлите платинени нюанси).

Дамите с топли руси коси ще постигнат перфектна и обаятелна визия с тоалети и аксесоари в оранжево и червено. Сред подходящите палитри са още тюркоазено и морско синьо. Избягвайте тоалети обагрени в бледи пастелни цветове, които придават по-изморен вид на кожата. Заложете на лимонено жълто, прасковено или цвят корал, когато избирате „Какво да облека” за специални поводи и официални събития. Аметистово лилаво е сред любимите цветове на много актриси и певици с топло-руси коси. Най-неподходящите цветове на дрехи и аксесоари са пастелните и земни бледи нюанси. Те се „сблъскват” със слънчевите тонове на косите ви.

Дамите с платинено руси коси няма да сгрешат ако заложат на пастелните цветове. Някои от най-неустоимите палитри за дрехи и аксесоари за блондинките със студено-руси коси са ментово зелено и бебешко синьо. Ако искате да експериментирате с повече цвят, не се колебайте да изберете тоалети в розово и лавандулово лилаво.

Какви дрехи и аксесоари трябва да избягвате ако имате светло руса коса? Основното правило, което ще ви помага при избора на визия е стойте далече от всички нюанси, които ще привличат вниманието повече от косата ви. Например, неподходящ избор са тоалети в оранжево, червено и златисто. Светло лилавото също няма да ви помогне да подчертаете платинено русите кичури. Търсете цветове, които са в хармония със светлите ви коси, а не създават ярък контраст.
Изберете си цвят подходящ за вашите дрехи с помощта на kakvodaobleka.com

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment