Urban Armor Gear за iPhone 7 – най-добрата защита

Ако търсите наистина качествена защита за новия си iPhone 7, несъмнено ви трябва кейс на Urban Armor Gear – производител, специализиран в създаването на удароустойчиви калъфи за мобилни устройства.

Да, правилно разбрахте, Urban Armor Gear не произвеждат нищо друго. И са толкова добри в това, което правят, че техни кейсове заемат първите места в различни реномирани класации (като например в класацията на „Форбс” за най-надежден калъф за iPhone 6S).

Urban Armor Gear е удароустойчив калъф за iPhone 7, но това не е всичко. Той е лек, тънък и доказано издържлив. Принципно тези калъфи са излети от два слоя различни материали – твърд поликарбонат отвън, за да издържа удара, и мек силикон отвътре, за да предпазва корпуса. Urban Armor Gear кейсовете обгръщат плътно гърба и страните на смартфона, като не му позволяват да се изплъзва от ръката ви. Ъглите са заоблени и допълнително подсилени, а ръбовете, които се подават леко върху лицевата част, предпазват дори дисплея от надраскване при поставяне върху равна повърхност. Тъй като моделите са създадени специално за iPhone 7, отворите за камерата и порта за зареждане са на точните места и с точните размери. Това ви гарантира презареждане и страхотни снимки, без да се налага да вадите устройството. Лесно ще боравите и със страничните бутони, тъй като покритията върху тях са гъвкави и удобни.Всички удароустойчиви калъфи на Urban Armor Gear са сертифицирани по военния стандарт MIL-STD 810 за здравина, дълготрайност и защита.  В проверката за получаване на сертификата влиза пускане от височина 1,20 м, при това цели 26 пъти. И калъфите не са допуснали нито една щета по устройството, нито веднъж!

Дизайнът на кейсовете е грубоват, военен – съвсем подходящ за името и стила им. Издадени ръбове, имитация на глави на винтове, вдълбани улеи, различни материали и релефни повърхности радват очите на всички почитатели на милитари стила.

Urban Armor Gear Pathfinder удароустойчив хибриден кейс за iPhone 7 - черен

Към момента специалните Urban Armor Gear удароустойчиви калъфи за iPhone 7 на фирмата са няколко основни вида, като всеки от тях има свои специфични черти. Базовата серия се нарича Pathfinder. Калъфите тук са с класическа двуслойна защитна конструкция от поликарбонат отвън и удароустойчива мека сърцевина. Всеки от тях е издържлив на надраскване и хлъзгане и обгражда екрана, за да създаде максимална защита. Калъфите Trooper пък са снабдени с тайно отделение, в която можете да съхранявате до 4 карти. Така стават изключително подходящи за туристи, които обичат да носят всичко важно на едно място. Моделите Plasma разполагат със здрава конструкция от няколко елемента: твърда външна обвивка и мека силиконова вътрешност с вградени антишокови възглавнички. Освен това уникалният им дизайн е в полупрозрачни цветове, които допълват оригиналния цвят на iPhone 7. Metropolis са стъпка по-високо от изброените дотук и предлагат нехлъзгащо релефно покритие, тайно отделение за карти и капак, който покрива целия дисплей и създава 360-градусова защита за устройството. Последната серия се нарича Monarch, специално насочена към най-високата степен на протекция и лукс. Калъфите тук имат пет защитни слоя, а изработката е ръчна. Съчетават релефна шагренова кожа, прорязана поликарбонатна обвивка, брониран слой, метална сплав и удароустойчива гума, която е неподатлива на външни атмосферни влияния.

Urban Armor Gear Pathfinder удароустойчив калъфи за iPhone 7 се предлага в различни цветове. И ако идеята да притежавате точно такъв калъф за своя смартфон ви харесва, можете да разгледате по-подробно всеки един от вариантите в каталога на онлайн магазин „Маровски”.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment