Учене на чужди езици

Оказва се,че владеенето на чужди езици е не само богатство, но и здраве ! Послушайте учените и си изберете някой от многобройните езикови курсове, които предлагаме. Предлагаме ви и десет невероятни причини защо трябва да научите чужд език

Светът във вашите ръце

10. За да впечатлите  хората около вас
Вие най-вероятно ще получите много комплименти за вашия уникални умения, както и няколко любопитни погледи от минувачите тук и след това.Разбира се, впечатлените хора не трябва да са единствената причината, поради която да научите чужд език (ако е така и това е вашата основна мотивация, вероятността  да се провалите, преди да достигне до добро ниво на владеене е голяма).

9. Повишаване на самоувереността

8. Подобряване на вашите умения за вземане на решения

7. Увеличаване на силата и възможностите на мозъка

6. Може да превърне вашето пътуване в незабравимо преживяване
Изучаването на чужд език, дори и най-малко една шепа фрази, ще направим Вашето пътуване много по-интересно и емоционално- не само ще познаването на езика на местните жители, в резултат може да получите топли усмивки и покани за напитки, може да ви донесе възможности, които никога не сте мислили, че могат да се отворят. Най-хубавото е, че ще обогати живота ви като ви предлага по-дълбоко разбиране на културата и историята на хората, с които ще се сблъскате.

5. Подобряване на възможностите да си намерите по-хубава и по-високоплатена работа

4. Проучване или живот в чужбина?

Ако се почувствате сякаш имате нужда от промяна и това, което търсите са вълнение и приключения в живота ви, новият -чужд език може да бъде вратата, която чака да бъде открита. Защо да не попътувате няколко години  в Източна Азия? Или може би намерите мечтаната работа в Германия?

3. Станете по-непредубеден

2. Открийте нова култура
Музика, филми, храна, литература, поезия, театър, изобразително изкуство- Може би сте чували, че езикът и културата са две страни на една и съща монета

1. Запознай се с нови хора и направете нови приятелства

Накрая, и може би най-важното е, че имате възможност да общувате и да се срещате с нови и интересни хора и да направите нови  приятелства . И не на последно място! – ученето на език е забавно!

Всеки има различни причини за учене на език (или не).  Разбира се, това не е лесен процес, и  отнеме време и усилия. Но инвестицията си струва. Европейски образователен център  ГЛОБУС ви предлага помощ в този процес- предлага курсове по английски език, немски език, френски език, италиански език.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment