Това бижу ми напомня за теб

Това бижу ми напомня за теб - гривна с послание Дом и семейство

Случвало ли ви се е да има места или неща, които да ви напомнят за някого? А моменти или ситуации, които са свързани с определени хора?

Е, същото се случва и с бижутата. И със сигурност неведнъж сестра ви, приятелката ви, майка ви или половинката ви са се сещали за вас, когато са видели обеци, колие, висулка, пръстен или гривна.

Тъй като бижутата има своята сила, те носят са спомени… и остават във времето.

И няма нищо, което да ни харесва повече и което да ни прави по-щастливи от това да можем да имаме спомен за някого винаги с нас. Освен това спомен, който не само ще бъде в съзнанието ви, но и спомен, който можете да докоснете, погледнете и запазите, сякаш е най-голямото ви съкровище.

И мисля, че от това всички научихме много през последната година и половина, не мислите ли? Прекарали сте толкова седмици и месеци, разделени от хората, които обичате най-много, че сега вероятно цените повече целувките на родителите си на рождения си ден, прегръдките на приятелите си, вълнението на вашите баба и дядо…..

Спомен от вас може да бъде и персонализиран подарък за специален, любим човек. Например гривна с послание.

Понеже това е ръчно изработен, персонален подарък и посланието е персонално. Изберете кой ще получи гривната с послание и сложете точно този надпис Най-добрата майка, баба, сестра, приятелка, леля… За кого е? Реши ли?

Да! Вие открихте подарък, който може да подарите и без специален повод в календара, открихте бижу, което ще напомня за вас.

Гривната с послание има и нежно, красиво сърце Сваровски за да бъде истински блестящ и луксозен подарък за скъп любим човек.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment