TORK в домакинството

March 21, 2014 | Автор: | Публикувано в Дом и семейство

TORK е марка, призната в цял свят и известна на мнозина. Занимава се с производство на хигиенни материали – необходимост за всекиго в днешно време. Фирмата е част от голям шведски концерн и се е превърнала в синоним на качество и добра репутация.
TORK е име, което предизвиква доверие у клиентите най-вече заради безупречното качество на продуктите си, но и не само.

Продуктите на TORK са така направени, че внасят особена атмосфера в помещенията – изглеждат стилно, ухаят приятно и същевременно са с много високо качество. TORK са търсена и предпочитана марка, тъй като са успели да спечелят доверието на много от клиентите си – известни са в Русия, Китай, Белгия, Франция и още много големи държави, които са признали тяхното качество и са спомогнали за изграждането на безупречната им репутация.

Това, с което TORK се отличават от конкурентите си, е най-вече ефективността на продуктите, които предлагат, а те са много. Можем да открием хартиени изделия, текстилни, както и различни препарати или дезинфектанти, носещи името TORK. Качеството им, разбира се, е неоспоримо, затова са и така търсени от много различни клиенти в целия свят. TORK произвеждат продукти, които са предназначени за различни обществени места като предприятия, заводи, цехове или пък луксозни ресторанти и хотели. Същевременно можем да открием чудесни препарати, подходящи за всяко домакинство, на марката TORK. Както виждаме, сферите, за които работят, са много разнообразни, но TORK се справят отлично във всяка една от тях.

Продуктите на TORK са професионални, което означава, че нямат нищо общо с дузините препарати, които купуваме всеки ден от магазините и в крайна сметка се оказват некачествени. При TORK гаранцията за качество е водеща, както и изискването за признание от клиентите – благодарение на тези фактори TORK притежават безупречната си репутация и са едно от най-големите имена в индустрията на световно ниво.
TORK са невероятно решение за всяка домакиня, тъй като заместват некачествените материали, които повечето от нас купуват от магазините. Професионалните продукти винаги ще свършат работа много по-качествено и много по-трайно. Всяка домакиня, опитала продуктите на TORK, остава доволна от това, което те могат да предложат. Продуктите им попиват бързо всякакъв вид течности, включително и мазнината, която винаги е голям проблем при почистване. Освен това с TORK можем да почистим всякакви петна, без значение какви са те. И няма да е нужно да търкаме или перем часове наред, тъй като професионалните продукти за почистване действат мигновено и безупречно.

Затова, ако търсите решение на тези проблеми, спокойно можете да се доверите на TORK – продукти, които никога няма да ви подведат – http://scanclean.bg/bg/brands/view/id/43