Топлоизолация за Вашия дом с предложенията на МАРИСАН, одобрени по програма REECL

Нуждата от качествена топлоизолация расте с всеки изминал ден. За съжаление това удоволствие невинаги е според възможностите на обикновения потребител. Ползите от добре изолираното жилище са многобройни. Най-важната от тях е свързана с драстичното намаляване на загубите на топлина, което се отразява изключително благоприятно на сметките Ви за отопление през зимата. Качествената топлоизолация осигурява огромен комфорт и през горещите летни дни, тъй като жегата не може да проникне в жилището Ви.

Топлоизолационните материали са различни по вид и размери. Някои от тях са предназначени за места, които не са подложени на натоварване на натиск, докато други са създадени с явната идея да бъдат положени на силно натоварени места. На пазара можете да откриете топлоизолации от EPS, XPS, графитен EPS и минерална вата.

Една от модерните български компании МАРИСАН произвежда висококачествени топлоизолационни системи и продукти под марките ТЕРМОФЛЕКС®  и ТЕРАПОР®. Всички те са включени като одобрени в програмата за кредитиране на енергийна ефективност REECL. Чрез нея можете да кандидаствате за целеви кредит, отпуснат от българските търговски банки-партньори на програмата и да получите до 35% безвъзмездна помощ за всички интегрирани топлоизолационни системи под марките ТЕРМОФЛЕКС®  и ТЕРАПОР®, които МАРИСАН предлага. Освен това самата фирма Ви предоставя допълнителна отстъпка от 20% за всяка топлоизолационна система ТЕРМОФЛЕКС®  и ТЕРАПОР®, която е закупена посредством кредит за енергийна ефективност. Ако се възползвате от предложението на МАРИСАН ще получите и други екстри. Повече информация по темата можете да получите от тук: Топлоизолационни решения от МАРИСАН финансирани по програма REECL

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment