ТОП 3 на най-добрите лентички за избелване на зъби

August 12, 2016 | Автор: | Публикувано в Здраве

Никой не иска да си губи времете и парите за лентички за избелване на зъби, които не вършат основното си предназначение – да избелват зъбите. На пазара има толкова много продукти за избелване – гелове и лентички.

Изборът се спря на най-известните и най-продаваните избелващи ленти в САЩ и по света от линията за пасти и ленти Crest.

Много хора се чудят дали лентите са безопасни за зъбите, в повечето случаи отговорът е да, но като всеки избелващ пропдукт, трябва да се внимава с тях.

Smile-Before-After_full

Жълтите зъби, могат да повлияят на самочувствието и да пропречат да усмивката, която се закрива с ръка, за да не се вижда.

Състоянието на зъбите е показател, за това как другите ви възприемат. Няма значение дали ежедневието е свързано с много срещи и разговори с хора, жълтите зъби са сигнал, че трябва да се погрижите за своето дентално здраве.

Здравето на зъбите, зависи от това, какви храни и напитки се консумират. Няколко са продуктите, които обикновено се обвиняват за оцветяването на зъбите:

  • Кафе и чай са абсолютните вграгове на белите зъби. Те са богати на киселини, които могат да увредят емайла. При тяхната честа употреба, по-тъмните пигменти в наитките оцветяват значително зъбите.
  • Газираните напитки са друга вредна напитка, която трябва да се избягва не само заради зъбите, но и за общото състояние на организма. Те са богати на киселинни съставики, които изронват емайла. Без съмнение, дори по-светлите напитки, като сода и спрайт, дори да не оцветят зъбите, киселините в тях ще увредят емайла.
  • Сосовете също имат киселини, които при честа употреба също могат да навредят на емайла. Особено опасен е соевия сос, който освен киселина има и оцветяващи пигменти, които да поставят цветни щрихи върху зъбите.
  • Червено вино, любима напитка на мнозина, има негативно влияние върху зъбите, с което трябва да се внимава. Тъмните вина, са богати освен на антиоксидантни, и на плодови киселини. За запазване целостта на зъбите, е препоръчително да се консумира вода между глъдките вино.

Има много други продукти, като шоколад, горски плодове, боровинки, бонбони и енергизиращи напитки, с които трябва да се внимава, когато се избелват зъбите.

 

Crest 3D White Luxe White Strips Professional Еffects

12131602

Избелващи ленти за интензивно избелване. Най-продаван и най –харесван продукт. Всяка кутия съдържа 20 пакетчета с по две лентички.

Използват се 20 последователни дни, по 30 минути на ден. Лентичките са политиленови, покрити с тънък филм от ибелваш гел.

Избелващият ефект се забеляза след третото приложение. Трайността на получените резултати е до две години.

 

Crest 3D Glamorous White

51Sw5AcPofL._SY300_

Подходящи за първо избелване на зъбите, и за слабочувствителни зъби.

Резултатите стават видими между 3 и 5 дни.

Стандартната кутия съдържа 14 пакетчета за 14 дни, по 30 минути на ден.

Избелват зъбите с до 3-4 тона.

 

Crest 3D White Luxe White Strips Professional Effects with 1hr Express

Crest-Whitestrips-1-Hour-Express

 

Professional effects с 20 пакетчета избелващи ленти за 30 минти и допълнително две третирания за експресно избелване.

Премахват 14 годишни наслоявания.

Резултатите от избелването се задържат до две години.

Оставете своя коментар

Трябва да влезете в сайта за да оставите своя коментар.