Тони Стораро – Луд по Йоанна Зисаки

01Най-желаната жена този месец, добила популярност със снимките си в еротично списание, на чиято корица е, стана най-желана и за Тони Стораро.
Разбиващ летен хит се задава до броени дни. В него главно действащо лице е сексапилната красавица, с гръцки произход – Йоанна Зисаки. На слънце, море, яхта- Нобел и изваяното й женско тяло, е заложил режисьорът на клипа – Людмил Иларионов – Люси. Тони Стораро посреща лятото с нов проект. Песента носи заглавието „Луд“. Парчето е динамично и танцувално и носи типичния гръцки полъх, характерен за изпълнителя с прочувствен глас. Музиката и аранжиментът са дело на Даниел Ганев, а текстът е на Петя Радева.
В последно време артистът на Diapason Records, който има много гръцки кавъри в репертоара си, залага на авторски композиции и това много се харесва на многобройните му почитатели. „Напоследък предпочитам да правя песни, които са написани специално за мен. Щастлив съм, че публиката ги оценява и получавам много добри отзиви.“, сподели той. „Надявам се „Луд“ също да се хареса на хората и да се наложи като хит.“, каза още гласовитият изпълнител. Интересно е , че всъщност в клипа Тони Стораро и Йоанна Зисаки нямат нито един общ кадър и се запознават лично чак след края на снимачния ден. Емоциите през деня не липсваха . Въпреки силния вятър, Йоанна издържа 3 часа на носа на моторната яхта Нобел , само по оскъден бански. След морските кадри, беше потопена цялата в току що напълнен басейн с около 10 градусова температура на водата.
Визитка: Йоанна Зисаки е родена и израснала в град Солун, Гърция. Идва в България, за да завърши образованието си по английска филология с втори език френски. Снима в Гърция като фотомодел на бельо и бижута, за популярни списания. Занимава се активно със спорт, спазва хранителен режим и държи на здравословния начин на живот. Страстта й е към преподаването на езици на малки деца, която практикува и до днес с огромно удоволствие. Владее свободно четири езика. Майка й , която е българка, я отглежда с рок хитовете на 60-70-80 години и до днес това е любимата й музика.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment