Тенденции при дамските чанти през 2013

Дамска чанта –това е вещ, която е необходима част от ежедневието и облеклото на жената. Изработва се от различни материали (кожа, плат и др.), с една или две (къси или дълги) дръжки, във всякакви цветове и размери,с всевъзможни апликации в зависимост от модните тенденции. Всяка една дамска чанта придава на жената стил и характер, а същевременно с това и удобство за пренасяне на личните й вещи. Може да бъде закупена от бутици, магазини за кожени изделия и дори да се поръча онлайн, да се съчетава със съответните обувки или колан, и е идеален завършек на Вашия тоалет.
Миналата година модния пазар предлагаше разнообразен асортимент от дамски чанти като перфектно се комбинираше спортно-елегантния стил, с практичност и функционалност. Модерни бяха дамските чанти с къси дръжки в различни форми и размери като тип кошница или тип портмоне, за официалните поводи, както и по-обемните чанти тип раница. За удобство на жените се предлагаха и чанти, наречени “2 в 1”, които представляват комбинация от колан и чанта за кръста. Богата гама от цветове като розово, червено, жълто, циклама, черно и бяло преобладаваха за изтънчеността на този вид аксесоар.
Тази година модата отново определя разнообразието от различни модели и форми, които се съчетават идеално с избора на всякакъв вид облекло и обувки, като подчертават индивидуалността на дамите. Това лято смело се предлагат ярките цветове като розово, жълто, оранжево и червено, а съгласуването помежду им подсилва екстравагантността им. Лилавото, бежовото, зелено, сивото и синьото в различните им нюанси също допринасят за модерния Ви вкус. През този сезон, модните дизайнери акцентират върху материите за изработването на дамска чанта като предпочитани от тях са естествените. Чантите с перфорации, камъни, различни украшения или мъниста също имат място във Вашия гардероб, изтъквайки Вашата уникалност, независимо от нейния модел.
Дамската чанта, независимо от ценовата й стойност, големината, цвета и вида й, независимо от това дали е направена от текстил, естествена или изкуствена кожа тя е моден аксесоар без който съвременната жена не може. Удобна и практична, в нея могат да се сложат гримове, телефон, портмоне, ключове и други неща, нужни за тяхното ежедневие. При пътуване, на работа или парти, дамската чанта се е наложила като един от най-необходимите модни атрибути придружаващи дамите навсякъде.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment