Тайните на едни сребърни обеци СОМАХА

Както всички много добре знаем дамите са луди по бижутата и в частност по сребърни обеци, гривни и пръстени, каквито лесно могат да бъдат намерени и закупени от СОМАХА. Причината дамите да си падат толкова по сребърни обеци и като цяло по бижута от сребро е факта, че те нежно се спускат по тялото им и се допълват по прекрасен начин с различни видове тоалети. Предимството на среброто пред другите благородни метали се крие и в това, че то много по-лесно може да се коригира и също така по-лесно се обработва, което го прави чудесно за гравиране например. Самото сребро на свой ред се допълва с различни вечерни рокли и тоалети, а това на свой ред означава, че то освен стилно и красиво, няма как да ви предаде, когато сте на изискано събитие. Дамите предпочитат да носят сребърни обеци, защото този метал придава особен чар на нежното женско лице. Те са изящни. Важно е разбира се да се съобразите с това каква е формата на лицето ви, а също така и какъв е цветът на очите ви, за да можете да изберете най-изящното и точно за вас сребърно бижу.

Дамите все още имат много въпроси за това как да съхраняват сребърните си накити и в частност сребърни обеци. Най-често задаваните въпроси са за това как да съхраним блясъка на среброто, как да почистваме едни сребърни обеци, а не на последно място и как  да декорираме и оразмерим среброто.

Важно е да се знае, че среброто трябва да де пази на тъмно и студено място. Слънчевата светлина лесно може да повреди този благороден метал, а за това може да допринесе дори и осветлението у дома ви. Поради тази причина е добре да оставите вашите сребърни обеци от СОМАХА в шкаф без пряка слънчева светлина.

Почистването на сребърни обеци и други накити става лесно. То трябва да се прави само с кърпа за сребро. Такива се продават във всеки магазин за бижута. Не трябва да се почистват сребърни обеци с хартия за кухнята например, защото колкото и да ви се струва, че тя е нежна, то трябва да се има предвид, че дори тя може да надраска покритието на сребърните ви обеци.

Не на последно място трябва да знаете, че ако искате сребърните ви накити да бъдат гравирани или да им се промени размера, трябва да бъдете сигурни, че вашият бижутер има необходимата техника. Иначе самото преоразмеряване и гравиране е по-евтино от това при други благородни метали поради факта, че среброто се деформира на много по-ниска температура от златото например.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment