Тайландски масаж

Ежедневието на съвременния българин става все по-забързано и все по-напрегнато. Сред множеството притеснения, които имаме във всеки от дните си, било то за работа, за пари, за проблемите вкъщи и как времето никога не стига за всичко, все по-често започваме да усещаме умора, нервност и напрежение. Нямаме особено много време за качествена почивка или за спорт и малко по малко тялото ни започва да ни предава. В такива моменти, един от най-подходящите начини за качествено въззтановяване е масажът!  За щастие Спа и Уелнес услугите  у нас са достъпни и разпространени.  Една такава услуга, кояро е широко приложима в световен мащаб е Тайландския масаж. Тай-масажът е система, която се развива от хилядолетия в Тайланд и има много от традиционните лечебни системи на Южна Азия, Индия и Китай. Тай масажа се е обособил като система през 19 век, като  е взаимсван с йогата. Такава уникална и екзотична услуга се предполага да е качествена ,а тя може да се извърши единствено от носителите на тази традиционна култура, специалисти от Тайланд.

За щастие в България  Тай-масажът придобива все по-голяма популярност и е изборът на повечето любители на Спа и Уелнес  процедурите. За да усетите истинската наслада от Тайландския масаж  се доверете на специализиран СПА и уелнес център по Тай-масаж, в който процедурите се извършват от специалисти, носители на тази уникална традиция от Тайланд.  Самият Тай-масаж се изпълнява от един или група специалисти, като клиента лежи на специална мека постелка на пода. Той заема най-различни пози от йога-системата, които се определят от неговите специфични нужди  за възстановяване. По този начин тъканите стават меки и еластични и се премахва чувството на болка.

Масажът е един невероятен метод да подарим на тялото си необходимата почивка, защото не отнема много време, лесно достъпен е и не е скъп. Всеки изпитал удоволствието и облекчението след Тай масаж, превръща посещението на Спа центъра в част от своето ежедневие!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment