Съвети за избор на дамски бански

Класически бански с бикини? Костюм от една част? Или оригинални танкини?

Изборът на бански не е лесна задача, дори и цяла зима да тренирате във фитнеса. От какво да се ръководите при избора на подходящия модел? Как да изберем бански, който ще ни даде страхотен вид и комфорт при носене? Днес дамските бански костюми са представени в огромно разнообразие.

Как да изберем бански, за да изглеждате добре и да се чувствате комфортно?

Независимо дали правим слънчеви бани в задния двор или под екзотична палма, подходящият бански, разбира се, трябва да отговаря на индивидуалните характеристики. Въпреки това, намирането на правилния модел може да бъде голямо предизвикателство. Какво трябва да се има предвид, за да се насладите на сто процента комфорт в банския?

Първо, нашият тип тяло. Бански, който отговаря на типа фигура, ще направи тялото ни красиво, а ние ще намерим чувство за сигурност. Дори в толкова оскъдни дрехи можем да си играем с оптическата илюзия, да прикрием недостатъците, да стегнем фигурата или да увеличим бюста.

Второ: вид дейност. Ако ще плувате, скачате и ще играете плажен волейбол в костюм, тогава μαγιό δύο τεμαχίων с връзки ще бъде лош избор. По-добре заложете на модел от една част, танкини или бански с две части със спортно горнище и класическа бикина. Моделите с възли или монокини с дълбоко V-образно деколте от своя страна са подходящи за слънчеви бани или като основа за летен стил за парти.

Трето: размер на гърдите. Гарантираме ви, че идеално вталено горнище на бански ще ви даде максимално усещане за комфорт и свобода на движение. Затова определено си струва да изберем формата на чашата, която обичаме да носим всеки ден.

Ако имате по-голям бюст, не се колебайте да си купите бански с бикини и класически сутиен с перфектен размер. В такъв костюм ще изглеждате зашеметяващо!

Бански: ολόσωμο μαγιό, модел от две части с бикини или може би танкини?

А какво да кажем за недостатъците на фигурата? Всеки от нас ги има, независимо какъв размер носим! Ако излизането по бански е голям проблем за вас, имаме добри новини, правилният стил ще скрие недостатъците. Например, изпъкнал корем може да се скрие в бански от една част или в танкини – тоалет, състоящ се от класическо долнище и водоустойчива тениска. Тези модели са идеални, когато ще прекарате лятото активно.

Бразилският бански бикина е вариант за стройни момичета със силует на пясъчен часовник. Завързаният бански ще разкрие тренираното тяло, но е по-добре да не го носите за плуване или волейбол. На сайта на онлайн магазина ни можете да намерите оригинални опции за бански костюми на наистина атрактивни цени.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment