Супер изненади от Samsung Galaxy A13

Samsung Galaxy A13 цена Лайфстайл

Освен софтуера, Samsung използва чипсета Dimensity 700 5G, за да запази светлините като това не е най-мощната опция за Dimensity, но е справедливо съвпадение за тази Samsung Galaxy A13 цена. Единичната конфигурация на RAM и памет на Samsung може да не изглежда много, но можете да добавите допълнителна microSD карта, за да съхранявате допълнителни снимки, видеа и много полезни приложения. Същата батерия от 5000 mAh и 6,5-инчов HD+ дисплей също се завръщат от предишния модел с пълна сила.

Какво получавате с кутията на Samsung Galaxy A13

Опаковката на Samsung Galaxy A13 е по-тънка от всякога този път – тя съдържа самото смартустройство, удобен инструмент за изваждане на SIM карта, основната техническа документация и USB-C кабел за зареждане и пренос на данни. Тенденцията на Samsung да се откаже от блока за зареждане най-накрая достигна до икономичната сфера, така че ще трябва да предоставите свой собствен.

Версии и варианти на Samsung Galaxy A13

Версиите на Samsung Galaxy A12 от 2021-ва година, от които можехте да избирате бяха 6 на брой, докато сега има само една, което прави много по-лесно да взимането на Samsung Galaxy A13 5G. В действителност сдвояването на 4GB RAM и 64GB памет е по-високо от базовия модел на Samsung Galaxy A12 и е правилното решение, тъй като можете да поддържате в ежедневието си един бюджетен смартфон на прилична Samsung Galaxy A13 цена. В крайна сметка винаги можете да увеличите паметта на своя смартфон с microSD слота, ако имате нужда от повече.

Samsung Galaxy A13 цена

Разбира се, най-значителната промяна, която Samsung прави в Galaxy A13, е поддръжката на 5G. Хубаво е да видите така степен на надеждност за бъдещето на вашето смартустройство. Samsung запазва страничния четец на пръстови отпечатъци от Galaxy A12, което се оказа едно мнофо добро решение за модела Samsung Galaxy A13.

Samsung Galaxy A13 5G разполага също така и с безспорно по-мощна батерия от 5000 mAh. При тестване няма да имате никакви проблеми с издържането на смартфона през два пълни дни употреба, преди да потърсите зарядно устройство.

Впечатляващата камера на Samsung Galaxy A13

Ще бъдете изключително впечатлени от представянето на основната главна задна камера на Samsung Galaxy A13. Това е 50-мегапикселова камера, въпреки че пикселите на изображенията са намалени до 12,5 мегапиксела по подразбиране. Ще откриете с изненада също така, че дава ясни резултати при добро осветление, а разпознаването на ръбовете на портретния режим е просто впечатляващо, особено при статични обект, което не е за пренебрегване. Възпроизвеждането на цветовете като цяло също е на много високо ниво, дори ако не винаги е перфектно поради тенденцията на Samsung да увеличава контраста.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment