Струва ли си да поправим повреден офис стол, или е добре да закупим нов?

Дом и семейство
Офис стол – да поправим старият, или да го подменим с нов?

Днес, уважаеми читатели на Блогомания, ще разискаме една много интересна тема, касаеща любимият ни офис стол, стол, към който сме привикнали, стол, с който не желаем да се разделяме ? Ще разгледаме и възможността за поправката му, когато той се повреди и това, дали е по-удачно да го заменим?

Е, готови ли сте? Започваме …

Първо, офис столът е част от обзавеждането, която ползваме най-често, но въпреки това, много често този факт бива пренебрегван.

Всеки ден прекарваме часове пред компютъра в седнало положение.

Офис столът играе важна роля за Вашата правилна стойка, за да бъдете максимално продуктивни.

В България има много фирми, предлагащи ремонт на подобни мебели. Ако Вашият стол се повреди, можете да предприемете две стъпки:

  • Веднага да го замените с нов, но същият модел, или модел, който е модифицирана версия на Вашият стар такъл.
  • Да предприемете действия по неговото ремонтиране.

Ако приемем, че се спрете на първият вариант, то внимателно трябва да подходите с избора на подобна офис мебел. Съобразете се с килограмите, екстрите, материалите, от които е съставен.

При избирането на вариант 2 – то, ако даден компонент е повреден, можете да потърсите самата част и сами да си я подмените. Често се повреждат налакатници, колелца, амортисьор. Когато поръчате само компонента, когато го замените, то спокойно можете да продължите да ползвате този офис стол.

И все пак, ако категорично сте решили да подмените офис столовете си с нови – то Ви съветваме да разгледате този продуктов каталог.

Вярваме, че статията Ви е била полезна и очакваме да се включите и да споделите какви действия предприемате, когато столът Ви в офиса се повреди – заменяте го с нов, или правите всичко възможно да го възстановите!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment