Столове И Бар Столове За Заведения Барове И Хотели

Що се отнася до обзавеждането на барове, заведения, хотели и други, вие трябва добре да помислите над избора си на столове. Избора на столовете трябва да бъде съобразен с тематиката и цветовата гама на заведението. Височината също е в зависимост от вида заведение, това дали ще са ви необходими трапезни столове или високи бар столове. Насоките, които ще ви представим в тази статия са валидни ако желаете и да създадете в дома си обстановка наподобяваща тази в заведение, като например комбинацията от бар плод и бар столове за кухня или хол.

Първите фактори на които ще обърнем внимание са практичност и удобство, това дали стола има облегалка или подлакътници. Бар столовете без облегалка може да са подходящи за дома, но също така са особено подходящи за заведения, причината за това е, че липсата на облегалка рефлектира върху тежестта на стола и той е по-лесен за преместване. При столовете без облегалка е важно обаче да се вземе предвид това, че липсата на облегалка оказва съществено влияние над удобството на стола.

Следващия аспект на темата за които ще поговорим е материала на стола. В това отношение фаворит е кожата, визията и текстурата на кожата са много привлекателни а също така не бива да пренебрегваме и нейната гъвкавост.

Друг материал, които е популярен в това отношение е акрил, неговото предимство е неговата издръжливост.

Що се отнася до цветовете на столовете, вече споменахме, че те трябва да съвпадат с атмосферата и цветовете на помещението. Един от хубавите цветове за тази цел е черното, то придава луксозна обстановка и не се набива на очи. Друга актуална цветова гама е комбинацията от топли цветове като жълто, зелено и червено, които създават винтидж обстановка.

Един от най-актуалните производители на столове за барове, заведения, кафенета и хотели е Камсан, които предлагат невероятни модерни столове за цяла България.
Официяния дистрибутор за България на Камсан е магазин Камко, намиращ се във Варна, извършващ доставки за цялата страна.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment