Среброто – по-изтънчено и класно от златото?

Модни асове твърдят, че вече е абсолютно старамодно да се смята, че среброто в никакъв случай не бива да се смесва със златото и дори препоръчват като собено моден акцент вече всяка поредна година, смело да смесваме и златото, и среброто – разбира се с много вкус, ако държим на добрия стил. А защо е така – вероятно защото от край време мъжкото начало се допълва от женското, а то пък от своя страна може да заблести истински и изцяло само и единствено с представителя на силната половина. Това е много вярна и проверена истина и в избора на подходящото бижу, цялостна визия или особената одухотвореност, която дава среброто, съчетано със своя слънчев събрат.

Затова навярно и напоследък модерната бижутерна индустрия бележи ръстове с невероятен растеж в производството на сребърни бижута и техните бързи продажби. Нещо повече – все повече потенциални клиенти действително са оценили финеса и нежния лукс на среброто и наистина оценяват предимството да притежават наистина качествени и много класни сребърни бижута на много по-достъпни цени, в сравнение със златните. А особено в кризата – това е повече от безспорен факт за всички, които искат въпреки това да блестят и да изглеждат наистина добре.

Бижутата от сребро наистина често изглеждат много по-класни, изтънчени и  блестящо изработени от златните, и поради тази причина комбинацията на бижута от сребро с диаманти ще стои с много по-аристократично и на място, ако бъде сравнена със бижу от злато в същата комбинация.

Най-популярни, винаги модерни и особено обичани от дамите, сред сребърните бижута с най-голямо потребление са гривните. Най-различни и богати по дизайн, стил и излъчване, те могат да бъдат от масивни, обемни или широки, до нежни, фини и тънки, тип верижка.

Сребърните бижута, освен всичко друго, имат невероятното предимство да се сливат с различните тонове на нашата кожа. Бижутата от злато като цяло са често доста безлични, с цветове със строго определена тоналност, и определено не стоят твърде добре с по-мургавата или прекалено бледата и светла кожа. Затова пък бижутата от сребро отлично се сливат с цвета на всеки тип кожа.

Затова – смело заложете на среброто!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment