Спортни часовници Casio G-Shock

casio-g-shock-casiostoreЗа спортните натури е от особено значение да разполагат с подходящ екип и оборудване. Часовниците също могат да се използват в процес на тренировка. Спортните модели часовници Casio G-Shock са особено подходящи в това отношение. Те разполагат с всички необходими функции, за да бъдат надеждна компания на своите притежатели. Сред спортните часовници на марката има голямо стилово разнообразие. Цените им са разнообразни и могат да бъдат закупени и от хора с по-скромни възможности. Спортните часовници на японския производител са направени така, че да издържат на тренировъчния режим на своя притежател. Степента на функционалност на часовниците зависи от вида натоварване, което избира конкретния човек. По-интензивното натоварване изисква и използването на часовник с повече екстри. Едни от най-добрите спортни часовници на марката имат сверяване с радио сигнал.

Затова винаги са точни и няма нужда да се настройват. Те автоматично се синхронизират с атомни часовници и това подсигурява безупречната им работа. Сред някои от най-атрактивните функции на спортните часовници на японския производител са LED  осветление, здрави каишки и стабилна закопчалка, осигуряваща сигурност при носене на часовника, устойчивост на удар, устойчиви на влиянието на водата корпус и каишки. Клиентите на компанията могат да избират измежду модели с каишки, изработени от силикон, полимер или неръждаема стомана. Независимо дали си почивате или сте на тренировка, спортният часовник на Casio винаги стои добре и на мястото си. Едни от най-атрактивните спортни часовници на компанията са включени в серията Pro Trek. Моделът PRG-240-1ER е типичен пример в тази насока. Той е с богата функционалност и е подходящ за почитателите на екстремните изживявания.

Разполага със соларна батерия,  издържаща около шест месеца при всекидневна употреба, термометър, хронометър, компас, електро-луминисцентно осветяване на дисплея, алтиметър, барометър, таймер за обратно броене и 5 независими една от друга аларми. Енергоспестяващата функция на батерията осигурява продължителна работа на часовника, без да е необходимо той да бъде излаган на слънце. Водоустойчивостта му е 10 бара, което го прави подходящ за използване и от почитателите на водните спортове. На тях би се харесал и G-Shock G-7900-1E, защото има екстри като яхт таймер, лунни фази, приливи. Същевременно е оборудван и с всички останали обичайни за представителите на колекцията функции като автоматичен календар, хронометър, световно време, 5 независими една от друга аларми. За почитателите на риболова пък е подходящ моделът Casio AW-82-1AVES. Той има функции за проследяване на фазите на луната, както и функция, която осведомява кога е най-подходящото време за риболов. При него са комбинирани аналоговия и дигиталния начин на изобразяване на информацията, което означава, че са съчетани предимствата и на двете технологии. Разнообразието от спортни модели на Casio  е голямо и това задържа и интереса на мнозина клиенти към марката.

 

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment