Спа хотелите в България предлагат все повече

спа хотели българияНаучихте ли за най-новия пакет за почивка, с които може да комбинирате престоя си на море с този на планина? А за включени спа услуги към него? Тази година хотелите в България обединиха съвместно усилията си в стремежа да изненадат пълноценно своите гости. Туристите вече ще имат възможността да се възползват от всички сензационни предложения през настоящия сезон само с една оферта. Така например за цялото семейство е предвиден четиридневен престой в луксозен хотел по родното Черноморие и още четири нощувки в елегантен високопланински курорт. И за да бъде семейната ваканция перфектна, опитните терапевти от уелнес центъра са подготвили специална програма от спа изкушения. Ако все пак предпочитате празничното настроение на слънчевите плажове или прохладната свежест на планината, то хотелите в България ще ви развълнуват с неустоими преживявания за пълен релакс.

Още древният ерудит Херодот споменава в едноименния си труд „История”, че „страната на блаженството” се намира в Югозападна България. Именно на такива места са разположени и останалите ни родни курорти. С богата традиция в обслужването на своите гости, топ дестинациите привличат туристите със сензационни намаления, атрактивни изненади и още по-примамливи уелнес програми. Към спа хотелите в България работят само квалифицирани кинезетерапевти, защото грижите за отпочиващите изискват единствено най-доброто: световно утвърдени козметични продукти, високотехнологична апаратура и качествени услуги. Тенденциозно специалистите препоръчват на посетителите най-известните процедури, които завладяха космополитните центрове в света дори. Гостите могат да преодолеят стреса чрез стимулирането на енергийните точки с нежна комбинация от етерични масла и лечебни билки, нагряти до 50 градуса. Тази процедура е позната като Ориент масаж, а нейни разновидности са пилингът с четири ръце, наречен „Паша терапия” и „Клеопатра терапия” за скраб на цялото тяло с кафе, ароматни билки, мед, морска сол. Спа хотелите в България предлагат и екслузивни пакетни предложения за двама като топла хидрована стая с поморийска луга и бутилка шампанско.

С какво още ще ви изненадат реномираните топ комплекси ли? За свободното време на посетителите са предвидени атрактивни занимания, свързани със специална спортна програма за възрастните и тематични игри за подрастващите. На разположение на гостите има още игрища за практикуването на мини голф, футбол, тенис на корт, а за любителите на по-екстремните усещания се поддържат активни дейности като конна езда, интензивни велопреходи, парапланеризъм. Доста широка популярност набира пейнтболът, защото няма възрастови ограничения пред участниците и развива различни качества: състезателен характер, креативност, работа в екип или под напрежение.

Спа хотелите в България се стремят непрекъснато да подобряват качеството на услугите си, затова любезният персонал е готов да съдейства на отпочиващите при организирането на екскурзии до културни обекти, да им осигури трансфер от и до летището или да им помогне при подготовката на фирмени мероприятия. На територията им също функционира ресторант с елегантен интериор, където гостите могат да планират семейни тържества, абитуриентски бал, годишнина. Туристите ще останат доволни от кулинарното многообразие в менюто, защото се сервират специалитети от традиционната българска и интернационална кухня, отлично придружени с чаша вино от отбрана селекция.

Решихте ли вече къде ще прекарате почивката си? На планина, на море или ще комбинирате престоя и на двете места, това зависи от вас! За всичко останало се доверете на изтънченото обслужване в българските спа хотели, защото те са перфектното място за вашата ваканция! Ето къде може да намерите повече информация за тях: http://goo.gl/zs04Kf.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment