Спа почивки в България

спа почивки в България Отдих и туризъм

България е една от водещите спа дестинации в Европа и като такава се радва на все по-голям наплив от свои и чуждестранни туристи, които търсят перфектното място за своята почивка. Почивката в спа курорт е нещо повече от разтоварващо и позитивно преживяване, което да запечатате с фотоапарата си. Spa почивката ви осигурява оптимални условия и възможности да подпомогнете своето здраве, да пречистите тялото си и да подсилите организма си, възползвайки се от приятни релаксиращи процедури и мануални дейности.

В България съществуват множество спа курорти, които се развиват и разрастват постоянно. Построени са множество spa хотели, които могат да задоволят изискванията и предпочитанията на всеки вкус и да предоставят всичко необходимо за пълноценна и здравословна почивка. Те ви позволяват да се насладите на приятна отпускаща атмосфера и да постигнете вътрешно единение между тялото, душата и ума. Ако се откъснете поне за уикенд и посетите някой от любимите си балнеоложки центрове ще се върнете заредени с енергия, нови сили и настроение.

Често пъти спа хотелите се разположени далеч от шумната градска среда, сред красива природа и чист въздух. Басейните са изцяло с минерална вода, чиито състав притежава лечебно въздействие върху различни видове болести.

Според сайта с оферти за почивка Onfire.bg, дори да не страдате от заболявания, които изискват третиране с минерална вода, спа почивките са препоръчителни за всеки човек и могат да се отразят само благоприятно върху цялостното ви светоусещане и самочувствие. Спа почивки се препоръчват, например, за борба със стреса, умората, наднорменото тегло и състаряването. Те разкрасяват и подмладяват кожата, детоксикират организма и възстановяват хармонията в чувствата, усещанията и емоциите ни.
Специални мануални практики и релаксиращи масажи, използващи етерични масла, възвръщат елестичността на кожата, помагайки й да изглежда гладка и подмладена и стимулират клетъчната обмяна на веществата.

Spa процедурите допълнително ревитализират кожата, отстраняват мъртвите клетки и възвръщат блясъка и красотата й. Този тип релаксиращи терапии спомагат не само да изглеждаме добре, но и да се чувстваме добре, което, от своя страна, ни прави по-продуктивни и работоспособни.

Вероятно си мислите, че подобни почивки са само за хора с големи възможности, които могат да си позволят да почиват редовно в спа хотели и да посещават водещите курорти с минерални извори в страната. Вижте всички оферти за Spa почивки в сайта на Onfire.bg и ще се убедите сами, че тези услуги са достъпни за всеки. За щастие, съществуват много възможности за спа почивки на по-ниски цени. Някои хотели разполагат с по-малко релаксиращи съоръжения и дейности и съответно – предлагат по-ниски цени на услугите. Също така, можете да се възползвате от изгодни ваучери за намаление и да се насладите на приятен уикенд в условия, за които не сте и мечтали.

Все повече спа хотели предлагат пакетни условия и цени, които са предназначени да улеснят и да направят възможен достъпа на повече хора до живителните свойства на пълноценната почивка.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment