Имате си фирмен сайт, обаче не го посещават. Какво да правите, ще научите в тази статия

В последно време все повече клиенти ни се обаждат и ни питат, какво да направят, за да може сайта да увеличи посещенията си. Разтревожени са от факта, че сайта им е изработен професионално, с много функции, динамично променящо се съдържание, но уви – не се отваря от хората. Именно и това е причината, поради която ще Ви споделим малко идеи и предложения за това, да направите сайта си посещаван.

Първо: Ако нямате време, ако нямате специалист, който да обгрижва сайта Ви, то тогава трябва да се обърнете към компания, която да се погрижи за тази част. Компанията може да бъде SEO компания, може да бъде ORM или профилирана изцяло в онлайн маркетинга. Ако сайтът Ви е основен за бизнеса, бихме препоръчали три компании в трите насоки да обгрижват Вашият проект. По този начин ще се привлекат потребители от трите основни източника на трафик, а именно: търсещите машини, социалните мрежи, директните посетители.

Ако сайтът Ви е малък, ако развивате конкретна дейност, която не е толкова популярна, то и SEO специалист или компания, занимаваща се с SEO ще Ви свърши работа.

В България компаниите, предлагащи SEO услуги са:

SEOM.bg

Cloxy.com

W-SEO.com

Впечатление ни прави и това, че в последно време всеки предлага тази услуга. Трябва да бъдете внимателни, доверявайте се на фирми, които са доказани в годините, и на фирми, които наистина биха Ви свършили професионално работата, за която ги наемате. Много често никому неизвестни оптимизатори правят много повече поразии, отколкото да помагат на даден сайт.

За финал се връщаме на заглавието. Съществуват страхотни бизнес сайтове, със страхотни функционалности, лесни за навигация, спрямо всчики световни стандарти, но въпреки това не са посещавани. За нас това е недопустимо. Инвестиция в SEO или в Онлайн маркетинг за даден сайт е задължителна.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment