Професионална помощ и доставка до България при пазаруване от Ebay.com, Amazon.com и други

Знаете ли, че продуктите и услугите, в Съединетите Американски Щати са далеч по-евтини и изгодни. Цените в България за разлика от щатите са доста по-скъпи. В тази статия ще дам реален пример, с който се надявам, че ще помогна много на бизнеса. Накратко: Наложи де са поръчаме медицинско оборудване. В София цената бе четири пъти по-висока, от тази, която намерихме в Интернет в САЩ. Свързахме се компанията –
Фирмата с уеб сайт USA-BG.com и офертата бе привлекателна. Около 50 % по-изгодна. Притесняваха ме митническите такси и данъци, обаче за щастие любезните служители ме посъветвата и всичко мина перфектно.

Естествено, ще използвам тази компания отново и силно я препоръчвам на много български граждани. Ще Ви излезне изгодно, бързо, ще Ви се свърши работа по един наистина професионален начин.

Ако искате да си поръчате нещо от Ebay.com, Amazon и други – то това е правилната компания.
Какво се поръчва в България най-често? Ще Ви отговоря, тъй като в галерията на сайта има интересни неща: Предимно автомобили, не какви и да е, а скъпи и луксозни автомобили. Също така се поръчват мотоциклети, лодки, дрехи, техника и др.

Ето и какви други услуги предлага компанията:

Доставка от всяка точка на Северна Америка на всякакви товари до България.

Транспорт на автомобили, камиони, мотоциклети и лодки от САЩ и Канада до България.

Контейнери и ферибот от САЩ до България и Европа.

Транспорт на личен багаж,мебели и оборудване от САЩ до България.

Доставка и професионална помощ при закупуване на всякакъв вид превозни средства,техническо и търговско оборудване,машини,суровини и материали от САЩ.

Други, които можете да видите от www.usa-bg.com

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment