Щори ден и нощ цена, която удовлетворява всеки. Двойно роло щори с тюл за стилен декор на дома

Щори ден и нощ цена – навярно предполагате, че е висока, ако въобще имате идея за какво става въпрос. Да, щорите ден и нощ са сред сравнително новите и модни интериорни решения за дома, но съвсем не са недостъпни и скъпи. Те носят един комфорт, едно небрежно намигване към помещението и чрез тях можете да постигнете хиляди различни интериори. От всекидневни, до изтънчени и изискани, през детски, кухненски, та дори и за банята. Сред интериорните хоризонтални щори, този вариант е най-предпочитан, защото съчетава в себе си удобство, практичност и все пак акцентира помещението ви стилово, за да го направи неповторимо. Двойно роло щори с тюл е вторият удачен избор за елегантна щора в дома ви. То по един непретенциозен и характерен начин, може да бъде поставено освен на прозорец, така и на разделителна ажурна стена в помещенията.

Както щорите ден и нощ, така и роло щорите с тюл се наложиха трайно, сред предпочитанията на клиентите. Една роло щора по неповторим начин съчета ефирния и елегантен допир до тюленото перде, като същевременно има функционалността на щора. Механизмите, които задвижват щората са двустранни, по този начин двата отделни роло панела се регулират съвсем индивидуално един от друг. Това е изключително полезно в дома ни, защото когато искаме пълна дискретност, може да спуснем и двата панела, докато през другото време може да оставим единия панел частично вдигнат. Усещането за елегантност и стил е гарантирано, защото тюл материите от които са изработени щорите са висококачествени и красиви. Отново разнообразието от десени и цветове е огромно, като нуждите на всяко едно домакинство, могат да се посрещнат удачно в дизайна.

Щори ден и нощ цена се образува от необходимата дължина и ширина на вашата щора за прозореца,  терасата, тавана или стената. По същият начин на квадратен метър се формира и цената на една роло щора – при нея обаче трябва да предвидите двустранното регулиране със задвижващ механизъм и двустранната щора съответно. Така тези щори са малко по-скъпи от щорите ден и нощ, но пък имате по-голяма свобода на действие с тях и възможност да разчупите интериора си. И двата вида щори служат идеално, за да регулират количествата топлина и светлина, които се допускат в помещението. Така високите сметки за ток през зимата или лятото, ще бъдат гарантирано понижени. Отново една домакиня може да си отдъхне от досадното и трудоемко чистене на щорите у дома. С поставянето на двойно роло щори с тюл или щорите ден и нощ, праха не се задържа по тях, защото са изработени от антистатични материи. Необходимо е само да ги забърсвате с леко влажна кърпа всяка седмица и ще красят домът ви безспорно.

При двойните роло щори се предлага и едно прекрасно допълнения към интериора ви. Те вървят окомплектовани с луксозна и стилна кутия, в която щората се прибира при нужда. Имате перфектна видимост отвътре-навън и същевременно перфектната защита на личното ви пространство. Слънчевите лъчи са пречупени и филтрирани, през фината структура на тюления плат. Може да индивидуализирате по ваш вкус щори ден и нощ цена, като добавите избран от вас десен на текстила, механизъм за задвижване (ляв или десен), да поискате поличка за щорите, за да завършите естетически пространството или пък да си изберете красиви висулки в добавка. Всичко е въпрос на индивидуален вкус и индивидуално интериорно решение за вашия дом. И двата вида щори са много атрактивни, модерни и функционални. Нужно е да обърнем малко повече внимание и на десените за тях, защото те наистина са неизброимо много. Може да заложите на цветна щампа или щори тип ден и нощ с плисе в разнообразни нюанси. При двойно роло щори с тюл върху ефирния тюл ви се предлагат разнообразни декорации от цветя, декоративни стилизации, класически или по-модернистични десени, които ще паснат на всекидневната, на детската стая, на кухнята или спалнята ви.

Днес дизайна на дома е насочен изцяло в създаването на едно интимно и строго индивидуално пространство. Средствата за това са предимно минималистични, мебелите са малко и знакови. Затова елегантните щори ден и нощ, както и красивите роло щори изработени от тюл са перфектното допълнение за всеки модерен дом.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment