Ще предлагате ли мартеници в своя магазин

Носенето на мартеници е стара българска традиция, която според учените може би се корени в смесването между православните християнски традиции и обичаите по нашите земи, датиращи от най-дълбока древност.

Мартениците представляват гривна, брошка или друго малко украшение, изработено от червена и бяла прежда. Сложността на изработката може да варира, но посланието и символиката са винаги едни и същи.

Мартеницата бележи новото начало, като се приема за талисман, приканващ към здраве, плодородие и късмет.

Добра идея ли е да предложим на клиентите си мартеници

Ако имате търговски обект, като например хранителен магазин или книжарница, идеята да предложите мартеници на своята клиентела определено е нещо, което си заслужава да се помисли.

Мартениците са нещо, търсенето на което силно зависи от момента в годината, като интересът става все по-силен ден след ден към края на февруари и достига своята връхна точка на 1-ви март.

Аудиторията ви ще бъде много голяма

Предвид това, че целевият пазар обхваща хора от цялата страна, от всички социално-икономически слоеве, възрасти и интереси, за вашия магазин би било доста добре да включи подобно предложение сред артикулиите в магазина.

Предлагането на мартеници е добре да се смести между останалите продукти, тъй като не бива да се забравя, че макар и мартениците да са изключително популярни, все пак търсенето им се ограничава в един малък прозорец от няколко дни през годината.

Намерете търговец, който предлага мартеници на едро

Ако смятате, че е добра идея да се включите активно в развитието и популяризирането на тази древна българска традиция, трябва да помислите за възможността да закупите на едро по-голямо количество мартеници.

Важно е да направите заявката си малко по-рано (поне два-три месеца преди това), така че да можете да сте готови с наличните количества през месец февруари и да можете да посрещнете търсенето още от самото начало.

Ако се интересувате от покупка на мартеници на едро, можете да проучите въпроса по-подробно и да прочетете повече на eMart.bg.

Можете да заложите на най-различни модели, но като цяло винаги е препоръчително да действате на сигурно и да закупите по-голямо количество от онези видове, които смятате, че ще се търсят най-много.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment