Шатри, тенти, палатки – всичко за едно успешно събитие

Правилното място, ако търсите шатра под наем на изгодна цена – RightRental.net

Ако искате Вашето събитие на открито като сватба, градинско парти, прием на гости, връчване на награди, специални церемонии – то ние сме хората, които ще Ви подсигурим нужното оборудване.

Палатките се делят основно на два типа – малки и големи.корпоративни шатри, тенти, палатки

Малките – това са тези палатки, за един или двама човека, за лична употреба, използващи се най-често на излед и за нощувки.

Големите – това са палатки, които най-често се превозват с автомобили. Служат предимно за покриване на големи площи, и най-често се монтират за повече от един ден.

Сглобяването на подобен тип палатка отнема от 5 мин .до няколко часа в зависимост от човешкия ресурс,  с който разполага компанията.

Как да познаете какъв тип палатка Ви трябва?

Това става, като сте добре осведомен от броя хора, които ще участват в даденото събитие. Това е основния фактор. Ние ще Ви напътстваме, когато ни дадете тази информация. Гарантимаре Ви, че Вашето събитие ще бъде уникално и запомнящо се. Компанията разполага с над 1000 кв.метра шатри, тенти, палатки, с алуминиева и стоманена конструкция, както и над 2000 артикула в парти и кетъринг оборудването нужни за успешното протичане на Вашето мероприятие.

Допълнително оборудване, което можем да Ви подсигурим е: тенти за вашата тераса или градина; покривала за вашия басейн или товарен автомобил; сенници и ветроопорни завеси за вашето заведение и др. изделия от пвц и акрилен плат с високо качество и дълготраен живот.
Ако сте готови да поръчате нашите професионални услуги, то тогава значи, че е време да се свържете с нас.
Най-лесният и бърз начин е по телефон или e-mail. Ето и нашите данни:
П. Тренчева, petia@rightrental.net . GSM: 0899986869

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment