Сериалът – Revenge / Отмъщението – Втори сезон

Вторият сезон на „Отмъщението” ще ни предложи още заплетени заговори и интриги. Жива ли е Виктория и дали смъртта й не е просто хитър ход от нейния план? Какви трудности предстоят за Даниел и какво място ще заеме Ашли в живота му и в Хемптънс? Какъв ще бъде следващият ход на Нолан? Кой е мистериозният мъж, който ще се появи в живота на Емили Торн? Отговори на тези и много други въпроси феновете на сериала ще разберат съвсем скоро.

И докато Емили Торн търси възмездие сред лукса на Хемптънс, в реалния живот Емили Ван Камп е доста далеч от образа на облечена по последна мода отмъстителка. В свое интервю за американско списание тя признава, че не си пада по лъскавите партита – чувства се по-комфортно с дънки и въдица в ръка и определено смята риболова за вид терапия. Най-големият й улов е баракуда, а по време на една от последните й почивка на остров Бора Бора скромно признава, че е плувала с… акули. И за да опровергае още по-категорично образа си на симпатична блондинка, добавя, че си пада по филми със зомбита – гледала е всички епизоди на фентъзи сериала “28 дни по-късно”, а нейн бивш приятел я запалва дори още повече, след като двамата си правят 3-месечен маратон и гледат почти всички филми за зомбита, правени някога.

В ролите : Аштън Холмс, Ашли Мадекуи, Ник Уечслър, Маделин Стоу, Емили Ван Камп, Амбър Валета, Стивън Елиат, Криста Б. Алън, Майк Алисън, Рик Баголи, Джошуа Боуман, Кристина Чанг, Хенри Черни, Габриел Ман, Конър Паоло и др. Гледай тук:

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment