Селта Виго посреща Сарагоса в двубой от испанската Примера дивисион

Селта Виго посреща Сарагоса в двубой от испанската Примера дивисион. Крайният изход от тази среща, е от изключително важно значение и за двата отбора. Домакините се нуждаят от задължителна победа, ако искат да запазят шансове за оставане в елита и да се отлепят от дъното на таблицата, а същото важи и за гостите, които се намират непосредствено над Селта. Според букмейкъра bet365 и двата отбора имат равни шансове, така че се очаква един наистина равностоен между тях мач.

И двата отбора се намират в сериозна игрова криза и нямат победа вече пет поредни мача в първенството. Един от тях със сигурност ще изпадне в Сегунда Дивисион, но докато се установи това и двата тима имат свойте шансове за оцеляване.

Както казахме силите са почти изравнени, но букмейкъра bet365 дава леко предимство на отбора на домакините, предвид факта, че играят на собствен терен, а и това, че този двубой ще им бъде последна възможност, за да се върнат в борбата за едно от местата, което ще им гарантира оставането в елита.

Гостите в същия момент играят на приливи и отливи през целия сезон, което им коства загубата на ценни точки през сезона. Те успяха да измъкнат точка от Реал Мадрид преди няколко кръга, но още следващия мач загубиха визитата си на Ла Коруня по особено лесен начин, което напълно обезсмисля успеха им над “белия балет”.

Силите са изключително изравнени  и най-вероятно, който вкара първи гол, той ще спечели мача. Домакините няма какво да губят и ще търсят победата от първите минути, докато Сарагоса ги устройва и равенство, но въпреки това ще търсят победата, за да могат да се възползват от грешните стъпки на Осасуна, Гранада и Майорка, които се намират над тях в класирането, но загубиха двубоите си. Въпреки това, обаче смятам, че този двубой ще завърши наравно и няма да има победител.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment