Съдържание, което изгражда връзки

Дейностите, които извършвате като част от SEO оптимизацията на своя сайт, са много разнообразни, но те имат една и съща цел. Именно това е идеята на създаването на качествено съдържание за вашия сайт. Едновременно с образуването на заинтересована общност около вашата търговска марка, вие можете да изградите гъста мрежа от линкове. Има наистина много методи за изграждане на качествено съдържание. Действително е много трудно вкусът на читателя да бъде изяснен само с няколко публикации, което налага провеждането на анкети и други видове проучвания.

Мислете локално, но създавайте глобална публика
В случай, че използвате локалното търсене като част от своята стратегия за SEO оптимизация, сте се ориентирали много добре. Все пак не бива да останете ограничени само до публиката в града, в който се намирате. Може да имате местен зоо магазин. Това не бива да ви спира да пишете за домашните любимци навсякъде по света. В момента, в който се превърнете в ценен източник на информация за своите потребители, търговската ви марка ще стане синоним на авторитет. Постепенно ще се превърнете в институция, а това може само да означава, че всички потребители ще предпочитат вас и вашите продукти или услуги.
В случай, че искате по-силно да ангажирате своите локални потребители чрез SEO оптимизацията, трябва да помислите за създаването на мобилна апликация. Това може да се превърне в наистина много доходоносно вложение. Можете да давате и отстъпка на своите клиенти, които се отбелязват от вашата локация във Foursquare например.
Естествено не чакайте всички да научат сами. Част от вашите задължения по SEO оптимизацията са да напишете за създадената апликация в сайта си. В поста си не бива да забравяте да разкажете истинска история. Какво ви е подтикнало да направите това мобилно приложение. След това трябва да разпространите линка в социалните мрежи. Бихте могли да използвате директен маркетинг, когато го споменавате на редовните клиенти. Разнообразните подходи винаги се отразяват положително на оптимизацията за търсачки.

Предлагане на отстъпки
Това е наистина много ефективен начин да накарате вашите редовни клиенти да се връщат към вас. Това може да се окаже и полезно за вашата реклама. Помислете само колко шум може да се вдигне около вашия сайт, когато пуснете кодове за намаление. Тъй като те няма да имат своя хартиен еквивалент, много хора ще трябва да посетят сайта ви, за да вземат своя код за отстъпка. Освен това помислете за всички блогъри, които ще публикуват линкове именно към тази ваша страница.
Това е наистина чудесен начин да спечелите нови клиенти и да подобрите съдържанието си от гледна точка на SEO оптимизацията. Освен това мрежата от връзки, която отвежда към вашия сайт, ще бъде все по-постоянна и стабилна (твърдят от SEOPAL тук: http://www.seopal.bg/link-building/).
Това кампания, която можете да провеждате през определен период от време. При преглеждане на метриките ще видите, че повечето клиенти и потребители ще са в очакване на обявяването на следващите купони. Това е наистина страхотно за стратегията ви за оптимизация.

Обобщено
Много е трудно да се прецени какво е съдържанието, което ще е интересно и полезно на потребителите. Повечето добри собственици на компании имат предчувствие какво ще се харесва на аудиторията им, преди самите те да са го осъзнали. Това вероятно е най-силният кос на SEO оптимизацията (както препоръчват специалистите http://www.seopal.bg/seo-оптимизация-от-seo-pal/). Все пак това е умение, което идва с времето, а преди това трябва да се анализират тонове данни.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment