Сдобийте се с перфектен чифт мъжки дънки

В един идеален моден свят перфектният чифт мъжки дънки трябва да пасва, като ръкавица, да изразява самоличността и да ви кара да се чувствате добре. Но в реалния живот ситуацията е различна и тази симфония е почти невъзможно да бъде постигната само с един чифт дънки.

За вас сме подготвили няколко съвета, благодарение на които ще имате възможността да постигнете този синхрон или поне да се доближите максимално до него.

Съобразете размера мъжки дънки е голямо, и точно поради тази причина и размерите невинаги отговарят на истината. Последните години незнайно защо всички производители на облекла слагат свои собствени размери различни от класическите и става доста трудно да се каже кой размер точно носите. Това, че успявате да закопчаете копчето или да затворите ципа съвсем не означава, че тези са дънките, които са най-подходящи за вас.

Дизайнът на мъжките дънки е доста разчупен и обикновено трябва да съобразите размерите на поне пет компонента. Например: обиколка на талия, дължина на бедрата, ханша и т. н.

Мъжки дънки, като потури, клинове и класически модели имат съвсем различен дизайн и съвсем различни размери. Това, че на вашия приятел потурите му стоят страхотно съвсем не означава, че ефекта при вас ще бъде същият.

Изводът е: никога не купувайте, преди да мерите!

Обърнете внимание на цветовете

Мъжките дънки, както и женските се разпространяват в широка цветова гама, не залагайте само на класическия син деним, това не е единственият ви избор. Обикновено светлите цветове се носят през топлата част от годината – пролет и лято, а тъмните през есента и зимата. Освен сезоните е добре да съобразите и телосложението си. За да изглежда фигурата  по–слаба е известно, че се използват тъмни цветове. Това съвсем не означава, че при температури около 40 градуса трябва да се почерните отгоре до долу. Всеки един цвят има тъмна и светла гама (като изключим бялото и черното) възползвайте се от това.

Брандът важен ли е?

На въпроса важен ли е бранда ще отговорим така: „И да, и не“. Всичко зависи от случая. Ако желанието ви е да впечатлите околните то наистина трябва да заложите на марката, тя е в състояние да привлече погледите, както на мъжете така и на жените. От друга страна няма нищо лошо в това да носите дънки, които не са световноизвестна марка. Това не ги прави лош избор, напротив те са достойна конкуренция и са подходящи за ежедневието, когато не е нужно да заявявате присъствието си на околните.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment