Самсунг Галакси С4 – Смартфонът на годината

Вече повече от месец Samsung Galaxy S4 се продава с пълна сила на пазара у нас. Смартфонът е на път да счупи всички рекорди по продажби и интерес от страна на потребителите. Всичко това, разбира се, не е случайно. Интересът към устройството е изключително голям, защото Galaxy S4 с една дума е просто съвършен.

Снабден със забележителна 12 мегапикселова камера, която прави снимки и видео с кристално чисто качество и изключително висока резолюция. Мощен  четири или осем ядрен процесор, огромен 5-инчов FULL AMOLED дисплей и редица нови хардуерни подобрения, Самсунг Галакси С4 вдигна летвата на всички смартфони прекалено на високо.

По отношение на новите функции и приложения от Samsung може да се каче, че са се постарали и то значително. За първи път в смартфон монтират функции като Air Gesture, Air View и много други. Това е нова технология, която работи с жестове, благодарение на която не е нужно дори да докосвате диспеля на телефона, за да сменяте снимки или да скролвате в интернет.

Друга интересна функция е новата Smart Pause, която паузира всяко видео,когато отметнете очи от дисплея на Samsung Galaxy S4. Това са все функции, които са революционни и неповторими, но едва ли ще ги използвате толкова често.

Операционната система на Самсунг Галакси С4 е Android 4.2.2 Jelly Bean, която е и последната версия на Google Android. Интерфейсът е изцяло потребителски насочен и е много лесен за употреба, дори ако използвате Android за пръв път през живота.

Интересно приложение на Galaxy S4 е S Health. То има за цел да следи вашето здраве и физическа тренировка. Когато спортувате, S Health ви следи колко метра сте изминали, колко упражнения сте направили и още колко трябва да направите. Всичко това са все полезни и насочени към потребителя функции и приложения, които правят Самсунг Галакси не просто смартфон, а истински спътник в живота!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment