С какво се отличават моторни масла Ford?

Ford Formula F Oil осигурява значително по-голяма защита срещу повреди в двигателя. Това се отнася както за нови и по-големи превозни средства, така и за съвременните дизелови мотори, които са подложени на по-тежки натоварвания. Маслото от тази серия е с нова формула за смазване на най-новите двигатели на Ford, като им осигурява по-висока мощност и защита от износване. Оригиналните продукти са съобразени с най-строгите норми за съвременни масла и са създадени по модерни технологии за направата на изцяло синтетични стоки. Уникалните синтетични молекули на моторни масла Ford гарантират защита, хигиена и оптимална работа, като позволяват на потребителите да намалят вредното въздействие върху природата и да реализират икономия на гориво. Поради удължените интервали за смяна на маслото, Ford Formula F е предпочитано и за използване при товарните автомобили Ford Transit, където по-дългия експлоатационен пробег е предимство. А последните промени в качеството на горивото и новите по-спортни стилове на шофиране допринасят за по-големи изисквания към качеството на използваните моторни масла Ford.

Напълно синтетичното моторно масло 0W-30 Super All Season Synthetic Motor Oil е висококачествен продукт, най-подходящ за дизеловите двигатели на Ford. Произведено по уникална технология, то има свойства, позволяващи работа дори и при много ниски температури. Осигурява отлична защита от отлагане на сажди по буталата, както и надеждност срещу износване, образуване на утайки, ръжда, корозия и пяна. Също така е защитено от високотемпературно окисляване и сгъстяване. Препоръчано е от Ford Motor Company за покриване на гаранционните изисквания и предлага максимална сигурност за двигателите на марката. Моторни масла Ford са произведени във Великобритания и може да се закупят от съответните дилъри на такива продукти по магазинната мрежа.

Можете да разгледате и другите предлагани от нас моторни масла на официалният ни сайт: oilmarketbg.com и да изберете най- подходящото за двигателят на вашият автомобил.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment