Роклите пролет / лято 2016

Все по-близо сме до пролетта и приятните слънчеви дни, а с това и до смяната на гардероба с по-леки дрехи. Но има една дреха, която подчертава женствеността като никоя друга и която е предпочитана именно през топлите месеци – честта се пада на роклята.

Като цяло тенденциите през предстоящия сезон приветстват свободния дух и забавлението, що се отнася до роклите това не е по-различно.

Ефреа те запозна с основните модни тенденции за сезон пролет/лято 2016, но реши да обърне по-задълбочено внимание на роклите и с какво те ще бъдат по-различни тази година, за да можеш да бъдеш актуална до най-малкия детайл. Освен това през лятото най-удобната дамска дреха е роклята.

Рокли тип ризи. Това е една от най-любимите и актуални дрехи през сезон пролет/лято 2016. Това, което я прави толкова специална е, че стои еднакво страхотно независимо на каква възраст си. Забелязваме тези рокли в различни принтове, цветове, кройки, материи, което ги прави романтични и много женствени.
Безспорно една от най-силните тенденции за сезон пролет/лято 2016 са макси роклите, а те се появяват и в прекрасни летни цветове. Това са роклите, при които не е от значение каква е формата на твоето тяло, макар че са предпочитани от жени, които искат да прикрият недостатъци на своето тяло.

Може да комбинирате такава рокля с колан в областта на талията, с което да я подчертаете.
Асиметрични рокли. Това е една от най-оригиналните кройки, която може да подчертае твоята женственост и да те накара да изпъкнеш сред тълпата.
Голи рамене – една от най-големите тенденции за предстоящия сезон. Дизайнерите се опитват да покажат малко повече плът, но не прекалено, а съвсем дискретно чрез раменете. Голи рамене при роклите можем да забележим по най-различни начини. Интересното е, че роклите могат да бъдат както официални, така и ежедневни.
Пясъчен часовник – роклите с тази кройка подчертават талията и успяват да прикрият недостатъците в ханша.
Дълбоките деколтета, за които вече ти разказахме са най-ярко изразени именно при роклите.
Цепките също са модерни, както страничните, така и тези по средатa.
Прерийните рокли също са много актуални през сезон пролет/лято 2016. Това са сладки, кокетни роклички, с които всяка жена би се чувствала като кукла.
Модните дизайнери може би най-ярко са изразили свободния дух на предстоящия сезон чрез бохемските рокли
Много дизайнери са се ориентирали към викторианската епоха като са създали рокли с много волани, буфан ръкави и дантела, с които успяваме да се докоснем до романтичният полъх на тези времена.
Както вече знаеш воланите са също един от топ елементите за сезон пролет/лято 2016, а в съчетание с рокля резултатът е приказен. Волани можем да видим от различни материи и в различни варианти, но колкото са по-обемни, те са и толкова по-впечатляващи и придават невинност на всяка визия. При много от световните модни дизайнери именно воланите са основен елемент.

Виж примерни снимки и още съвети за модерните рокли на пролет лято 2016 в блога на efrea.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment