Риболовни и рафтинг приключения в къща за гости “Галияна”

Къща за Гости “Вила Галияна” предлага една уникална възможност за незабравима почивка в изключително модерна и комфортна обстановка през всички годишни сезони.
Къщата за Гости се намира се на 10 км от Благоевград и на 3 км от Симитли, до брега на р. Струма в живописното с. Железница.
Къщата е подходяща за семейни, фамилни и приятелски посещения. Разполага с парти клуб за 35 човека оборудван с креоке озвучителна уредба, 42 “телевизор и безжичен Интернет на първо ниво и напълно оборудвана кухня в, която гостите може да си приготвят храната сами или ако не ви се занимава ние можем да се погрижим за готвенето по предварително зададено меню.
Къща за гости “Вила Галияна” разполага с озеленен двор, на разположение на туристите е и барбекю.
Къща за Гости “Вила Галияна” разполага с 21 места за настаняване, разпределени в 6 стаи със собствен санитарен възел и баня, във всяка стая има 24 “телевизор с цифрови програми, централно Еко отопление и охлаждане.
Хотелът в Благоевград е стандарт за качество и лоялност. Разположен на кратко разстояние от Благоевград и Симитли в близост до главен път Е79 по, вашият любим хотел в Благоевград, Симитли знае всичко за стила и класата -. убедете се сами в първокласното обслужване.
Районът около Железница е любимо място на всички запалени рибари Една истинска възможност за риболов на много видове речна риба съчетан, с модерния архитектурен стил на Къща за гости “Галияна”, и наличието на всички съвременни удобства дават възможност на запалените рибари без да се притесняват, че ще им липсва нещо, с което са свикнали в ежедневието си да се наслаждават на риболов по Струма. Ако не Ви се ходи на риба можете да се забавлявате с рафтинг или пък да посетите минерален плаж Симитли който се намира само на 3км.
Изключителната близост до река Струма и все по нарастващата популярност на рафтинга сред младите хора, благодарение на което в Симитли се радват на сериозен поток от туристи, затова побързайте и не се колебайте да резервирате вашия Хотел в Симитли.
Резервирайте нощувки в Симитли в нашия хотел и насладете се на лукса, който заслужавате!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment