Ревю на фурни за вграждане: Bosch HBG633NB1, Bosch HBG655NS1 и Bosch HBG656RS1

Дом и семейство

В таси статия ще сравним 3 популярни модела фурни за вграждане, а именно: Bosch HBG633NB1, Bosch HBG655NS1 и Bosch HBG656RS1,всяка има своите предимства, а ето какви са те:

Bosch HBG633NB1

Дизайнът на фурна Bosch HBG633NB1 е изчистен, цветът е черен, висока е 59.5 см. на широчина: 59.5 см. и е дълбока 54.8 см. – тежи 35 kg. Мощността на HBG633NB1 е 3650 W, средно консумираната мощност по книжка е е 0.87 kW/h, кабелът за захранване е дълъг 1.2 м. Безплатно към фурна Bosch от модел HBG633NB1 ще получите и универсална тава. Bosch HBG633NB1 има задоволително голям набор от функции, за улеснение на домакините: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Степен за пица, Функция грил с конвекция, Блокиран достъп за деца, Конвекция на горещ въздух, Функция грил с голяма повърхност. Като това не е всичко, моделът HBG633NB1 разполага и с: вътрешно осветление, Долно нагряване, Горно нагряване, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Конвекция на горещ въздух, Функция грил с голяма повърхност, Степен за пица, Функция грил с конвекция, Bosch HBG633NB1, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране. Моделът е оборудван и с: Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Горно нагряване, Блокиран достъп за деца, Долно нагряване

Bosch HBG655NS1

Bosch HBG655NS1 има задоволително голям набор от функции, за улеснение на домакините: вътрешно осветление, Горно нагряване, Конвекция на горещ въздух, 4D Hot Air , Индикатор за остатъчна топлина, EcoClean, Soft Close, Soft Open , Долно нагряване, Система студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Функция за размразяване, Задържане на топлина, Блокиран достъп за деца. Като това не е всичко, моделът HBG655NS1 разполага и с: Бързо затопляне, Функция грил с голяма повърхност, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Функция грил с конвекция, Степен за пицаСистема студена врата – за да бъде постигнато това е необходима по-добра изолация на вратата, което автоматично води до по-малък разход на енергия, Блокиран достъп за деца, Функция за размразяване, Горно нагряване, Конвекция на горещ въздух, Bosch HBG655NS1, Функция грил с конвекция, Степен за пица, Задържане на топлина. Моделът е оборудван и с: вътрешно осветление, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Долно нагряване, Функция грил с голяма повърхност, 4D Hot Air , Индикатор за остатъчна топлина, EcoClean, Soft Close, Soft Open Дизайнът на фурна Bosch HBG655NS1 е изчистен, цветът е Инокс, висока е 59.5 см. на широчина: 59.5 см. и е дълбока 54.8 см. – тежи 36 kg. Мощността на HBG655NS1 е 3650 W, средно консумираната мощност по книжка е е 0.87 kW/h, кабелът за захранване е дълъг 1.2 м. В комплекта на фурна Bosch модел HBG655NS1 се включва и емайлирана тава за печене, универсална тава.
Bosch HBG656RS1
Дизайнът на фурна Bosch HBG656RS1 е изчистен, цветът е Инокс, висока е 59.5 см. на широчина: 59.5 см. и е дълбока 54.8 см. – тежи 32 kg. Мощността на HBG656RS1 е 3650 W, средно консумираната мощност по книжка е е 0.87 kW/h, кабелът за захранване е дълъг 1.2 м. Bosch HBG656RS1 има задоволително голям набор от функции, за улеснение на домакините: Конвекция на горещ въздух, Задържане на топлина, Функция грил с конвекция, Блокиран достъп за деца, Функция за размразяване, Функция грил с голяма повърхност, 4D Hot Air , Индикатор за остатъчна топлина, Soft Close, Soft Open , PerfectBake – Сензор за печене, PerfectRoast, Степен за пица. Като това не е всичко, моделът HBG656RS1 разполага и с: вътрешно осветление, Долно нагряване, Горно нагряване, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., Функция за размразяване, Степен за пица, Функция грил с голяма повърхност, Задържане на топлина, Функция грил с конвекция, Bosch HBG656RS1, Функция грил с малка повърхност – подходящ за печене на по-малки порции, както и за гратиниране., 4D Hot Air , Индикатор за остатъчна топлина, Soft Close, Soft Open , PerfectBake – Сензор за печене, PerfectRoast. Моделът е оборудван и с: Конвекция на горещ въздух, Горно нагряване, Блокиран достъп за деца, Долно нагряване Безплатно към фурна Bosch от модел HBG656RS1 ще получите и тава за печене, емайлирана тава за печене, универсална тава.

Без значение дали ще се спрете на Bosch HBG633NB1, Bosch HBG655NS1 или Bosch HBG656RS1 няма да сбъркате.  Намаления на фурни за вграждане може да видите тук

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment