Ремонт на хидравлична система на амтомобили и камиони

Друго

Ремонт на хидравлични системи и хидравлични задвижвания – полезни съвети


Нашите експерти извършват ремонт на хидравлични системи и хидравлични задвижвания с всякаква степен на сложност. Добре обучена група от специалисти със собствено тестово оборудване може да отиде не само до всяка точка на София за тестване, но и на територията на България. Имаме богат опит в диагностиката и ремонта на хидравликата на багери и ремонта на хидравликата: багери, автогрейдери, асфалтополагачи, товарачи, багери, фрези, булдозери, строителни кранове и, разбира се, хидравлични преси и машини за шприцване, почти всякакви модификации, битови и чужди производители. Специалистите на нашата фирма извършват сложни и много сложни ремонти на хидравлика, включително и след неуспешни опити на други специалисти. В случай на неизправност на вашето хидравлично задвижване, обадете се на специалисти в тази област, ние не препоръчваме да го ремонтирате сами, това може да доведе до още по-сериозни последици, когато други хидравлични елементи започнат да се провалят по веригата. Висококачествената диагностика на хидравличното задвижване е ключът към успеха при ремонта му.

Ремонт на хидравлични съоръжения


Ремонт на хидравлично оборудване се извършва само след качествена диагностика с изготвяне на съответен протокол за дефект с цената на предстоящия хидравличен ремонт и сроковете му, след което клиентът сам решава дали да ремонтира оборудването си при нас, да извършва ремонти самостоятелно (има смисъл при незначителни повреди или при наличие на машинен парк) или като цяло е по-целесъобразно да закупите нов. За извършване на диагностика и тестване на вашето хидравлично оборудване заплащане от клиента не се начислява. За максимално удобство на клиента по време на ремонта на скъпи хидравлични помпи и хидравлични двигатели, специалистите на hydraulicshop.bg ще отидат до местоположението на оборудването и ще помогнат за отстраняването на хидравликата от оборудването и след ремонта ще стартират хидравличното оборудване на оборудването на клиента, настройте го и го регулирайте. Ние също така приемаме хидравлично оборудване за диагностика и ремонт от други страни (напоследък разходите за транспорт и логистика намаляха значително, което прави възможно изпращането на хидравлично оборудване доста евтино, например до всяка точка на България и обратно и извършване на пълен ремонт на хидравлика тук).


Ремонт и рециклиране на рейки


За диагностика и ремонт на рейки също можем да извършим диагностика на място, а можем да изпратим и рециклирана рейка до Ваш адрес с куриер. Имаме специална група от хидравлици, специализирана в ремонт на хидравлични системи и рейки, които са сс богат опит. В допълнение към ремонта на хидравликата се извършват ремонт на електрическата система и автоматизацията. И също така поставяме нова автоматизация на всяка преса с наш собствен софтуер. По време на основния ремонт на хидравликата и механиката на вносните преси, ние произвеждаме в беларуските предприятия максималния възможен брой повредени части и възли, което значително намалява разходите за основен ремонт. Така например заменяме помпената станция на пресата, заменяме недостъпна вносна хидравлична помпа с подобна, местна или руска, значително по-добра от оригиналите по отношение на съотношението цена-качество и по-достъпна.

Ремонт и рециклиране на всякакви рейки и хидравлични помпи


Извършваме висококачествена диагностика и ремонт на машини за хидравлика на автомобила от всяка марка и модификация, вносни и местни. Модернизираме хидравличното задвижване на този тип елементи, които са изключително важни за управлението на дадено МПС, заменяйки скъпите немски и японски помпи с догазано добри, но в по-евтин ценови диапазон. Това позволява в бъдеще значително да се спестят ресурсите на предприятието, като се намалят разходите за обслужване на хидравликата. Модернизираме и електронната система на шприцоващите машини, подменяме софтуера. Също така, когато ремонтираме хидравликата, ние се опитваме да заменим повредените задвижващи елементи с вносни машини за леене под налягане, с подобни домашни, които няма да бъдат по-ниски по качество, но значително ще спечелят в цената. Ние произвеждаме дюзи, мундщуци, клапани и други износващи се части на машини за шприц машини.

Ремонт на хидравлична помпа
В нашето предприятие можете да извършите диагностика на вашата хидравлична помпа. След диагностиката ще ви бъде издаден протокол за дефект, който посочва причините за повредата, както и списък на повредените елементи, посочващ времето и цената на ремонта на вашата хидравлична помпа. След това решавате дали трябва да ремонтирате хидравличната помпа в нашата компания, или да закупите нова, или да я ремонтирате сами (има смисъл при леки повреди). Приемаме хидравлични помпи за ремонт от всички части на България, а след ремонта изпращаме помпата с транспортна компания, ако ви е твърде скъпо да дойдете за нея.

Възползвайте се още днес! При проблем с хидравликата на автомобила, с рейката, с други системи, можете да позвъните на телефон:0888589000

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment