Рекламни табели – светещи и несветещи от рекламна агенция Медия Дизайн

Светещи табели - брандиране на обекти в София, Медия Дизайн

Рекламни табели, изработени от Медия Дизайн

Не е тайна, че рекламните табели привличат вниманието на потребителите, особено ако те са добре направени. Табелите имат едно много характерно свойство, а именно, да се набиват на очи през цялото денонощие. Всеизвестен факт е, че една наистина добра реклама може да увеличи потока от клиенти на обекта, от което естествено следва, че и продажбите биха скочили. Срещан е и ефектът, който не е приятен на мнозина, а именно рекламата, състояща се главно в табелата, да действа отблъскващо на клиентите. Именно заради това е от изключителна важност табелата да бъде направена качествено, от специалисти, както и от материали с доказан произход.

Не би било зле табелата да бъде направена по определен дизайн, който да съответства на мисията на организацията или физическото лице, което се нуждае от нея и съответно я поръчва. Ние – от рекламна агенция Медия Дизайн – предлагаме изработка на всякакви видове табели: рекламни, указателни, информационни и такива, които да рекламират вашите продукти. Разполагаме с дългогодишен опит в изработването на табели и сме способни да покрием изискванията и на най-смелите Ви проекти за табели.

Материали за рекламните табели

Материалите, които използваме за направата на табелите в нашата рекламна агенция, са изключително здрави. Предимно табелите се изработват от алуминиеви профили. Алуминиевата конструкция предразполага към прецизно сглобяване, което е и ключът към идеалната табела. Кой би харесал табела, която да е зле асемблирана? В нашия случай табелите изглеждат перфектно както отблизо, така и отдалече. Именно поради факта, че работим с изключително качествени материали, Вашата табела няма да се нуждае от поправка и редовна поддръжка. Гарантираме, че по табелата няма да има ръжда дори и след 10 години, а даже напротив – ще изглежда точно, както в момента на закупуване. Е, може би ще има едно определено количество прах върху нея, но в общи линии ще е като нова! Тя е способна да издържа на големи температурни промени, както и на силен вятър. Основната част от рекламните табели се изпълняват с материали на световния лидер 3M, на който рекламна агенция Медия Дизайн е оторизиран дистрибутор. Доказаното качество на материалите за реклама на 3М е гаранция за крайния продукт – рекламните табели.

Конкурентна цена с гарантирано качество

Светещи рекламни табели за хотел, Медия Дизайн

Цената бива от значение. Да, така е. Всеки би ви го казал. Предлаганите от нас табели, които монтираме на територията на цяла България са наистина на най-изгодните, спрямо качеството си, цени. Хората, които си поръчват табели от нас знаят, че ние влагаме най-качествените материали и работим по най-новите технологии, като възлагаме направата на табелите на висококвалифицирани за тази дейност специалисти. По този начин табелите, които излизат от нашата фирма имат гаранция до 5 години, а в повечето случаи те са непокътнати и след 10 години.

Рекламни табели – идеален начин за брандиране

Брандирането, както е известно, е изключително важен и много необходим елемент от дейността на почти всяка фирма. Основният етап при брандирането се осъществява посредством рекламни табели. Нима най-близкият ресторант, офисът отсреща или заведенията, в които си пиете кафето сутрин са без рекламна табела? Би прозвучало несериозно, ако вашият офис е не реклама, по която съответно хората да ви разпознават!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment