Разберете повече за истинския Пу-ер чай за отслабване и детоксикация

Здраве

чай за отслабване В България се предлагат стотици видове чай с различно действие. Може да си закупите чай от всеки онлайн магазин за храни, съседния хипермаркет или специализиран магазин за чай. Изборът е наистина голям, но що се отнася до конкретните цели, то те могат да бъдат разделени основно на 4 такива. Започваме с първата причина да пиете чай е укрепване на цялостното здраве, като почти винаги, когато ни хване грип или настинка, прибягваме именно до пиене на чай. Билковите чайове се използват най-често, защото е известно че билките имат много силно антисептично и противовъзпалително действие. Втората най-честа причина са стомашни проблеми, като болки в корема, запек, подут корем и други. Третата причина е детоксикация, което се изразява в пречистване на организма от токсини и вредни вещества. Четвъртата причина е отслабване и това което ни интересува конкретно е изгаряне на мазнини, както и забързване на метаболизма.

За гореизброените проблеми, може да пиете различен чай за всеки един проблем, като добър вариант при грип и настинка e билковият чай например. Невероятната комбинация от мента, лайка и валериана бързо помагат при подут корем. Зеленият чай е много добър и евтин избор за детоксикация, а пък черният чай помага да си забързате метаболизма. Макар и чайовете, които изброихме да не са скъпи, да ги пиете всичките наведнъж не е оптимално решение, особено ако искате да отслабнете, да пречистите организма си и да се оттървете от подутия корем например. По-доброто решение е да се използва чай с разностранно действие, който да помага еднакво добре при различните проблеми, които изброихме. Така може да решите всичките си проблеми само с един чай.

чай за детоксикацияИ така стигаме до въпроса кой е най-добрият чай, който да ни помогне при всички тези проблеми. Верният отговор е Пу-ер чаят! Известно е на консумиращите го по цял свят, че той е най-добрият вариант за отслабване, детоксикация, стомашни проблеми, както и цялостно здраве. Чаят има разностранно и благоприятно действие върху нашето тяло, дължащо се на специфичния процес на приготвяне. Пу-ер чаят преминава през така нарачения процес на ферментация, който се изразява в следното: събиране на листата, процес на стареене на листата (ферментация) и пресоване на листата.

Именно този процес на ферментация прави чая вълшебен, като насища листата му с благоприятни микроорганизми, които се борят със затлъстяването, горенето на мазнини и подутия корем. От тук следва важен въпрос – какво е качеството на суровината.

Пу-ер чаят произлиза от югоизточен Китай и по-точно провинция Юнан. Именно от там започват първите производства. Първата Пу-ер фабрика е открита през далечната 1970 година и все още има реколти именно от тази година, но наистина автентичните такива струват няколко хиляди долара за килограм. С течение на времето, Пу-ер чаят придобива все по-добър, плътен и нежен вкус, подобно на доброто старо вино, но и с това цената му се вдига.

отслабване и детоксикацияMYTEA.BG предлага Пу-ер чай с отлично качество на още по-отлични цени. Пу-ер чаят който ние предлагаме е отлежал минимум 5 години и има невероятен вкус, като естествено притежава всички свойства, които един наистина качествен Пу-ер чай трябва да притежава. Ние гарантираме за качеството на нашата стока, защото работим директно с фабрики от Китай, които спазват стриктно изискванията на китайските институции за контрол на качеството и количеството на продукцията. Именно това ни отличава от останалите вносители – ние държим изключително много на качеството.

Ние вярваме, че Пу-ер чаят освен качествен, трябва да бъде поднесен по елегантен начин. Именно затова сме заложили на луксозни метални кутии, които съдържат 15 отделни блокчета Пу-ер чай и всяка кутия е достатъчна за минимум 2-3 седмици употреба. Качеството на опаковката ни позволява да съхраним силния аромат на чая, както и ценните му свойства. Приготвянето на 1 литър Пу-ер чай става с помощта само на едно блокче. Целият процес трае под 10 минути.

Всяка една чаша Пу-ер чай Ви приближава към желаната фигура, по-добро здраве и максимална енергия. Започнете своето ново приключение още днес, като посетите нашия сайт на адрес https://www.mytea.bg. От екипът на MYTEA.BG Ви гарантираме крепко здраве, дългоголетие, по-добра фитнес форма и неспираща енергия с помощта на нашите продукти. Убедете се сами в качеството, като поръчате своя пакет още днес. Очакваме Ви!

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment