Правилният избор на сутиен за кърмачкти

sutien za kurmachki ot bstyleАко съвсем скоро сте изживяли най-прекрасното чувство на Света, а именно – станали сте мама, то е ред да се погрижите и за бельото.
Много е важно да знаете, че по време на бременността, а и не само, месеците, през които предстои да кърмите, е период, през който кожата на тялото Ви е много чувствителна. Именно поради тази причина е важно да наблегнете на специализирано бельо, което да не дразни кожата Ви, да Ви допринася висока степен комфорт и уют.

Сутиените трябва да са една идея по-големи от размерът, който по принцип носите, тъй като гърдите по време на бременност са идея по-големи.

Ако сте дама, която е в този период, то определено препоръчваме да погледнете този модел сутиен за кърмачки, предлаган любезно от онлайн магазин BStyle.

Моделът се характеризира с това, че е без банели, като лицевата му част е с кръстосан дизайн, което допринася за допълнително удобство по време на кърменето.
Този модел, за който сме предложили линк по-горе е идеален за ползване както за през деня, така и по време на сън.

Друго предимство на сутиенът е това, че разполага с широки презрамки и гърбът е спортно изрязан, елементи, които допринасят за допълнителен комфорт, удобство и лесна поддръжка.
По отношение на материалът, то този артикул е изработен от изключително качествена памучна материя.

Няколко думи и за размерите. Много потребители, пазаруващи онлайн, се тревожат, че размерът, който поръчват не отговаря на реалният, т.е. има проблем с размерите. Екипът на BStyle е предложил подробна таблица, в която е описано подробно как да направите замерване на Вашето тяло, за да сте сигурни и уверени, че продуктът, който поръчвате пасва на Вас и ще може да се носи с удоволствие.

Директория за статии Blogomania.org
Add a comment